Mesajul primarului Mihai Chirica, in memoria medicului MARIN BURLEA. Unde va fi depus trupul neinsufletit al acestuia

1
314
Publicitate Iasi

Primarul Iasului, Mihai Chirica a transmis un mesaj de condoleante familiei Burlea, precum si cateva cuvinte in memoria celui ce a fost un nume important in pediatria ieseana in ultimele decenii.

„Este un moment trist care s-a petrecut astazi si care revine practic peste noi, dupa disparitia regretabila a domnului profesor Leocov – botanist, profesor, fost decan al Facultatii de Biologie a Universitatii Alexandru Ioan Cuza. Iata ca s-a stins astazi si un renumit profesor si medic iesean specializat in pediatrie, practic cel mai important nume din pediatria ieseana din ultimele decenii care, sigur ca da, a salvat multe vieti de copii si a reusit sa ramana un exemplu profesional pentru multe generatii de studenti si medici. Sunt alaturi de familia lui pe care o cunosc, de prietenii lui si, desigur, de toti cei care ii aduc in memorie acum numele. Sa dea Dumnezeu ca toata familia sa treaca peste acest moment, sa-i pastram memoria vie si, desigur, sa-i dedicam un coltisor din Iasi care i se cuvine in ceea ce priveste calitatea lui de profesor si medic”, a transmis Mihai Chirica.

Cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu pot merge maine, la pranz, in Amfiteatrul Mare al Spitalului pentru Copii Sf. Maria Iasi, unde va fi adus trupul neinsufletit al medicului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here