Maraton de vaccinare fara programare la Iasi in perioada 14-16 mai

0
5
Publicitate Iasi

In perioada 14-16 mai 2021, Universitatea de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” din Iasi va organiza un maraton de vaccinare impotriva COVID-19, dupa modelul organizat la Timisoara.

La VixenStudio avem grija sa lucrezi in conditii de siguranta!

 

 

Persoanele care au implinit deja 16 ani pot veni la UMF Iasi (str. Universitatii, nr.16), cu buletinul, fara programare, incepand cu data de 14 mai, de la ora 16.00, si pana pe 17 mai, ora 8.00,si vor fi vaccinate cu prima doza de ser Pfizer. Rapelul este asigurat la 21 de zile de la prima doza, adica in week-end-ul 4-6 iunie.

 

Corina, 27 de ani, Iasi – VideoChat Iasi

 

 

In cazul minorilor este necesar un acord scris al unui parinte sau tutore legal. La aceasta actiune de amploare, care se va desfasura 24/24, participa, voluntar, peste 1.000 de membri ai comunitatii academice a Universitatii, incepand de la cadre didactice, studenti, si pana la personal administrativ. De asemenea, pe esplanada UMF se va instala un Info Point, iar in interiorul cladirii vor fi amenajate 20 de fluxuri de vaccinare.

 

Un model de videochat de succes incepe cu VixenStudio!

 

 

„Organizarea unei astfel de actiuni de catre Universitate este un pas firesc, asumat si care arata dorinta sincera a cadrelor didactice, medicilor, personalului administrativ si studentilor de a-si ajuta semenii sa se intoarca la o viata normala. Lumea trebuie sa inteleaga ca nu putem sa invingem pandemia daca nu ne vaccinam in numar cat mai mare, astfel incat sa putem ajunge la procentul necesar realizarii imunitatii de turma. Asadar, mesajul meu pentru moldoveni este: Sanatatea voastra este responsabilitatea noastra. Vino sa te vaccinezi la UMF Iasi!”, a transmis prof.dr. Viorel Scripcariu, rector la UMF Iasi.

Carmen, 29 de ani, Iasi – VideoChat Iasi

 

 

 

Acest maraton de vaccinare organizat de UMF Iasi se realizeaza in parteneriat cu Directia de Sanatate Publica Iasi, Colegiul Medicilor Iasi, Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, filiala Iasi, Prefectura Iasi, Primaria Iasi, Consiliul Judetean Iasi si Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19.

Lucrezi ca model de videochat? Fii asumata si vei castiga!

 

 

 

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro
Sursa foto: google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here