Mai multe antene de telefonie au fost incendiate în Marea Britanie

0
46
Publicitate Iasi

Mai multe antene de telefonie au fost incendiate în Marea Britanie, posibil ca urmare a teoriilor conspirației ce fac legătura între tehnologia 5G și pandemia de coronavirus.

Potrivit BBC, au fost raportate incendii în Birmingham, Liverpool și Melling, iar polițiștii au pornit deja anchete pentru a găsi vinovații.

Devino propriul sef chiar in plina criza, fara riscuri

 

 

Pista pe care merg investigatorii este că, manipulaţi de informaţiile false din mediul online, de presa tabloidă şi de unele posturi radio, care susţin că tehnologia 5G răspândeşte Covid-19, anumiţi britanici au dat pur şi simplu foc antenelor de comunicaţii, informează news.ro.

Distincția între antene fiind posibilă doar de către specialiști, acestea au fost incendiate fără discriminare, unele dintre antene neavând legătură cu tehnologia 5G.

Cat se sexy ai fi sub dus daca ai sti ca poti castiga bani din asta?

 

 

 

 

 

 

„Sunt absolut revoltat și dezgustat de oamenii care iau astfel de măsuri împitriva infrastructurii de care avem nevoie pentru a înfrunta această urgență”, a declarat Stephen Powis, directorul National Health Service (NHS).

„Nu este acceptabil și doar ne afectează capacitatea ca ramură de a ne menține reziliența și capacitatea operaționată a rețelelor pentru a susține munca de acasă și conexiunile critice la sistemele de urgență, persoane vulnerabile și spitale”, a mai spus Powis.

 

Cum poti face bani de acasa si-n sort de gospodina

 

 

 

acesta articol a fost preluat de pe observator.tv

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here