Loredana a murit strivită de propria maşină, lângă Lugoj. Avea doar 26 de ani şi a pierdut controlul volanului, circulând cu viteză

0
10
Publicitate Iasi

O tanara de 26 de ani din Lugoj a murit în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unui cumplit accident de circulaţie, în zona Dealul Viilor, în apropiere de Lugoj.

Conversatiile din mediul online si la ce ar trebui sa fim atente pentru a nu ne trezi vedete porno peste noapte

 

Loredana Musta circula din direcţia Lugoj spre Făget, intenţionând să ajungă la Sudriaş, scrie Lugoj Info. Tânăra de 26 de ani, farmacistă în Lugoj, a pierdut controlul volanului pe DN 68A, iar autoturismul Ford Fiesta pe care-l conducea a ieşit în afara şoselei şi s-a răsturnat.

Cum facem fata tentatiilor virtuale atunci cand suntem într-un cuplu si cat de importanta e siguranta intre parteneri

Din păcate, tânăra nu purta centură de siguranţă, a fost aruncată pe geamul spart al portierei din dreapta, exact în direcţia în care se rostogolea autoturismul. Maşina a căzut pur şi simplu peste ea şi a strivit-o.

Salvatorii au ajuns foarte repede la locul accidentului, alertaţi de alţi participanţi la trafic, au reuşit să ridice maşina, dar Loredana nu a mai putut fi salvată.

Ce spun psihologii despre cei care au o relatie, dar au cont pe site-uri de dating. Cum e vazut videochatul in aceasta situatie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here