Lista zborurilor de pe Aeroportul Iasi in vara 2021

0
9
Publicitate Iasi

Inceputul verii 2021 vine, la Aeroportul din Iasi, cu o serie de destinatii catre orase europene, dar si cu unele curse estivale spre statiuni cunoscute.

Asadar, din Iasi este programat zbor spre Billund (Danermarca), cursa operata de compania Wizz Air, in zilele de marti si sambata.

Cele mai tari petreceri doar cu VixenStudio Iasi

 

 

Cursa Iasi-Paris, Beauvois, operata tot de Wizz Air, vine cu doua frecvente pe saptamana, adica in zilele de marti si sambata. De asemenea, cei de la Wizz Air vor avea curse de la Iasi si spre Roma, Ciampino, tot cu doua frecvente pe saptamana, marti si sambata.

Videochat Iasi – Doina, 28 de ani, Iași

 

 

 

De la Iasi catre Londra- Lutton, pasagerii pot zbura cu aeronave Wizz Air cu o frecventa de 4 curse saptamanale, in zilele de marti, joi, sambata si duminica.

 

Top 10 Studio VideoChat

 

 

Zborul de la Aeroportul Iasi catre Barcelona, operat de Wizz Air, se va efectua cu o frecventa de doua curse pe saptamana, miercuri si duminica. In orarul publicat de Aeroportul Iasi apare si cursa spre Dortmund, Germania, efectuata de Wizz Air, cu o frecventa de 3 curse pe saptamana, luni, miercuri si vineri.

Videochat!Domnisoare 18 +!!!

 

 

Austrian Airlines va opera cursa spre Viena, cu o frecventa de 3 curse pe saptamana, in zilele de luni, miercuri si vineri.

Cursa Iasi- Dublin (Irlanda) este operata de compania HiSky din Republica Moldova, cu o frecventa de doua curse pe saptamana, in zilele de luni si joi.

Videochat Iasi – Giani, 33 de ani, Iași

 

 

 

De asemenea, intra in calcul si cursa spre Bergamo, operata de Wizz Air, cu o frecventa de doua curse pe saptamana, in zilele de luni si vineri.

Iesenii mai pot zbura si spre Liverpool, cu Wizz Air, cu o frecventa de un zbor saptamanal, in ziua de sambata.

Petrecere aniversara pentru VixenStudio

 

 

Pasagerii mai pot opta si pentru zborul spre Bruxelles, de pe Aeroportul din Iasi, in ziua de duminica.

De pe Aeroportul din Iasi se poate zbura si spre Tel Aviv, Israel, incepand cu data de 20 mai 2021, zbor efectuat de compania Wizz Air.

Zambetul, reteta de succes in cariera de model de videochat

 

 

Cei care vor pleca in vacante se pot bucura acum si de curse estivale de pe Aeroportul Iasi. Astfel, sunt operate zboruri catre Sharm el-Sheih (Egipt), de compania Animawings, in cursul zilei de marti. Animawings mai efectueaza curse si catre Hurghada (Egipt), in cursul zilei de luni.

Pasii catre cariera de model de videochat

 

 

Si compania TAROM opereaza zboruri catre Hurghada, in zilele de vineri si duminica.

Incepand cu 11 iunie 2021, Animawings va opera curse Iasi – Antalya (Turcia), in ziua de vineri.

Din 13 iunie 2021, compania Wizz Air ca opera cursa Iasi – Santorini (Grecia), cu o frecventa de doua zboruri pe saptamana, miercuri si duminica.

Rezolutii 2021 pentru un model de videochat VixenStudio

 

 

Sursa articol: bzi.ro
Sursa foto: google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here