Licitatie anuntata de IRO Iasi, gura de oxigen pentru afacerile locale!

0
10
Publicitate Iasi

Institutul Regional de Oncologie Iasi a pus la dispozitie un contract de 1,5 milioane de euro pentru mai multi afaceristi din domeniul HoReCa. Printre cei interesati sa castige acest contract se numara patroana de la „Curtea Berarilor”, dar si cei care detin „The Box”.

 

Arta senzualitatii, explicata in videochat prin rolul curtezanei

 

 

 

 

Aceasta licitatie reprezinta o gura de oxigen pentru afacerile locale. IRO a lansat aceasta procedura in vederea achizitiei de servicii de catering. Suma care a fost pusa in joc nu este de neglijat, se vorbeste despre 1,5 milioane de euro.

Foloseste-ti propria energie sexuala pentru a face ceea ce ți-ai propus

 

 

 

La sesiunea de depunere a ofertelor s-au prezentat trei societati: Euromedical Provider SRL, Diplo Care SRL si The Box SRL. Ofertele sunt in etapa de evaluare financiara, iar oferta cu pretul cel mai mic va fi cea castigatoare.

Prizonieri si salvatori in videochat

 

 

 

„Noi am organizat această licitație pentru că a expirat acordul-cadru. Firma câștigătoare va primi o listă cu regimul alimentar și numărul de pacienți. Va furniza preparatele la punctul de livrare stabilit. Vom vizita și punctele de lucru ale firmelor participante la licitație”, a declarat Mirela Grosu, manager IRO Iași.

M-am filmat alaturi de o alta femeie si am sucit mintile barbatilor

 

 

Ioana Coman, cea care conduce Euromedical Provider SRL si patroana localului „Curtea Berarilor” spune ca spera sa castige acest contract pentru a nu fi nevoita sa concedieze angajatii.

Noi punem punctul pe G

 

 

De mentionat este faptul ca firmele de catering nu au permisiunea de a pregati preparatele in aceeasi bucatarie care deserveste clientii din restaurant. Afacerista a tinut sa precizeze ca spatiul destinat serviciilor de catering este amenajat intr-o alta incinta.

Dominatorule, chiar poti sa te joci cu doua femei!

 

 

„Avem un spațiu pentru serviciile de catering chiar lângă «Curtea Berarilor». Personalul este diferit, suntem autorizați special pentru catering. Sunt cu totul alți angajați. Ar fi bine, altfel rămân angajații pe drumuri”, a precizat Ioana Coman.

Uuuh, selecta!

 

 

In privinta celui de-al doilea participant la licitatie, Diplo Care SRL, aceasta are un pun de lucru menit pentru serviciile de catering in zona Bucium. Societatea este coordonata de Ioana Cristina Moruzi. Firma a debutat cu „activitati ale caminelor de batrani si ale caminelor pentru persoane aflate in incapacitate de a se ingriji singure”. Ulterior, firma si-a schimbat directia pe axa serviciilor de catering.

Lesbi? Nu, doar roluri pentru videochat

 

„Este o firmă de catering situată în Bucium. Inițial, firma avea alt obiect de activitate, dar a rămas pe catering. Suntem acreditați, plus că suntem acreditați și de o societate independentă”, a spus reprezentantul societății Diplo Care SRL.

Fantezia de a fi amant in videochatul de cuplu

 

 

In ceea ce priveste a treia societate interesata de licitatia propusa de IRO Iasi, The Box SRL, activitatea de baza este conceptul de street-food. Societatea este coordonata de Ioana Catalin Harabagiu si Dragos Constantin Cioncu. Acesta din urma este frate cu Bogdan Cioncu, cel care controleaza firma de constructii Elit Construct SRL, societate care are legaturi contractuale cu Primaria Iasi. Dragos Cioncu detine, de asemenea, si firma Optimal Travel SRL, care, in trecut, a administrat hotelurile „Astoria” si „Traian”.

Videochatul in cuplu, condimentul intepator al unei relatii deloc monotona

 

 

 

Preparatele gatite vor fi servite pacientilor bolnavi de cancer, dar si medicilor de la IRO Iasi

Contractul se va desfasura pe o perioada de 3 ani in baza unui acord-cadru. Numarul maxim de portii solicitat pentru aceasta perioada este de 334.800 portii pentru pacienti si 10.800 de portii pentru medici. Patronii restaurantelor vor fi nevoiti sa puna la dispozitie preparate gatite pentru 24 de regimuri alimentare.

Cum poti in videochat sa-ti transformi propriile fetisuri in fantezii sexuale ale altora

 

 

 

Meniurile solicitate pentru pacienti constau in: omleta, mamaliga, cartofi natur, salata orientala, orez cu lapte, bors de sfecla, ciorba cu cartofi, ciorba de pui, ciorba din legume, supa din rosii si orez, sarmale cu carne de pui etc.

Fantezii cu prieteni in videochat: ia tot ce-ti poate fi lectie sau motivatie

 

 

Meniurile dedicate medicilor de garda constau in: ciorba de perisoare, ciorba radauteana, ciorba de vacuta, chiftelute de pui, snitel din piept de pui, omleta cu branza, legume la gratar, cartofi piure, salata de varza, salata de sfecla rosie, muraturi, paine.

Acces direct la Vulpita noastra

 

 

Sursa articol: bzi.ro
Sursa foto: google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here