Ion Țiriac va câștiga 35 de milioane de euro în următorii 10 ani!

0
27
Publicitate Iasi

Ion Țiriac va câștiga 35 de milioane de euro în următorii 10 ani. Miliardarul român a ajuns la un acord cu autoritățile din Madrid pentru a menține turneul de tenis în capitala Spaniei. Astfel, fostul mare jucător va încasa 3.5 milioane de euro pe an, în următorul deceniu. O întâlnire a avut loc la sediul primăriei din Madrid, între autorități și cei care reprezintă turneul patronat de omul de afaceri român.

Job part-time! Bonus de angajare 1000$! Click AICI!

„Suntem foarte aproape să semnam prelungirea. Ori acum în decembrie, ori în ianuarie. Mai trebuie să își dea ok-ul și cei de la comisia de urbanism și mediu, dar suntem foarte aproape”, a spus Luis Cueto, conform ziare.com.

Adaugă anunțul tău GRATUIT AICI!

Competiţia de la „Caja Magica” aduce oficialităţilor din Madrid, pe lângă expunere la nivel global, beneficii în valoare de 107 milioane de euro anual. Turneul din capitala Spaniei este de categorie Masters la masculin şi Premier Mandatory la feminin. Potrivit jurnaliştilor spanioli, profitul total pe care turneul i-l aduce lui Ţiriac este de 35 de milioane de dolari (29,5 milioane de euro) pe an. Românul a solicitat şi construcţia unei noi săli, cu o capacitate de 10.000 de locuri.

Dacă ți-a plăcut articolul dă share şi like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here