Interviu cu un admin de la Vixen Studio! Vezi câți bani se câștigă la Vixen Studio și ce beneficii oferă munca în videochat!

7
4545
Publicitate Iasi

Oana C., un admin care lucrează de 11 ani la unul dintre studiourile Vixen Studio, a oferit în exclusivitate un interviu despre această activitate.

  1. În spațiul public se vehiculează câștiguri colosale pentru persoanele care practică videochatul. Care este realitatea?

În videochat sunt realizate câștiguri mari de modele care dedica timp și sunt serioase cu privire la lucrul pe care îl fac. Lucrul în videochat nu presupune experiență sau pregătire într-un anumit domeniu, ci doar anumite trucuri de comunicare pe care modele ar fi de preferabil să le stăpâneasca.

  1. Care este diferență între a practica videochat pe cont propriu și a lucra pentru un studio profesionist?

Exista o diferență destul de mare. Videochat-ul de acasă sau pe cont propriu nu este la fel de profitabil și de bine plătit ca cel de la studio. Într-un studio aveți deja toata aparatura și decorul necesar, astfel persoana interesată nu mai trebuie sa investească în  echipamente și amenajări. De asemenea modele pot socializa între ele și pot să învețe trucuri de la cele mai experimentate persoane.

La studio daca un model nu are trafic sau vizitatori se poate redirecționa traficul, dându-se fiecărei persoane oportunitatea de a face bani. Studioul are diferite sponsorizări dacă atingi un targhet prestabilit cum ar fi: se ajută fetele să-și cumpere o locuință, se  oferă mașini (studioul nostru a oferit pentru atingerea unui targhet 6 mașini Toyota), plătesc implanturile de silicoane, plătesc burse de studiu.

 

  1. Cele mai multe femei au o reticență în a practica aceasta meserie deoarece ar putea fi văzute de rude sau cunoscuți. Cum le convingeți să treacă peste aceasta barieră?

În primul rând se asigură confidențialitatea persoanelor angajate la noi. Avem clauze contractuale prin care se stabilesc clar modalitățile de păstrare a discreție și a protejării datelor cu caracter personal.

  1. Studiourile de videochat se întrec în oferte la angajare. Care este oferta dumneavoastră?

Studioul nostru oferă cea mai mare seriozitate în modalitatea de plată aleasă de modele. După modul în care s-a convenit avem modele pe care le plătim zilnic, săptămânal sau lunar în funcție de cum își doresc și le este convenabil lor. De asemenea ajutăm modele să-și procure locuințe, mașini și daca iși doresc sa-și îmbunătățească aspectul fizic le intermediem operațiile estetice la cei mai buni medici din domeniu.

  1. Industria de videochat atrage în tara sume colosale. Cum explicați faptul că într-o societate care se declară profund conservatoare aceasta afacere crește de la an la an?

Munca în videochat este o muncă foarte bine plătită, poate cea mai bine plătită la ora actuală în țara noastră. Ușurința muncii și cantitatea de bani o fac să se dezvolte de la an la an.

  1. Poți sa faci cariera în videochat?

Se poate face cariera în videochat. Avem modele care lucrează de ani de zile în domeniu și participă la concursurile internaționale organizate anual în domeniul videochatului. Astfel, sunt recunoscute și cotate potrivit muncii, străduinței si eforturilor lor.

Contact: www.VixenStudio.net

Aniela Telefon/WhatsUp: 0728941194

Mihaela Telefon/WhatsUp: 0735168703

Oana Telefon/WhatsUp: 0773343316

Dacă ți-a plăcut articolul dă share și like!

7 COMENTARII

  1. Din cate stiu eu, aspectul nu conteaza pentru ca sunt multi barbati cu diferite fetishuri gen small boobs, sau plus size. Nu stiu ce sa zic, mergeti la interviu si vedeti ce spune angajatorul. Dar daca stii sa vorbesti cu un barbat si sa il fidelizezi, restul e poveste.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here