Incep lucrarile de proiectare a segmentului de autostrada Ungheni – Tg. Neamt

0
7
Publicitate Iasi

Anuntul l-a facut ieri ministrul Transporturilor, Catalin Drula. „Proiectarea autostrazii A8, pe traseul Iasi – Tg. Neamt, incepe vineri. Timp de 24 de luni va fi intocmit studiul de fezabilitate si, apoi, proiectul tehnic”, a precizat ministrul Catalin Drula.

VixenStudio

 

Documentatiile tehnice vor fi efectuate de firma Consitrans, companie ce urmeaza sa incaseze 58 milioane de lei, fara TVA. Ministrul Transporturilor a facut referire si la autostrada A7 Ploiesti – Pascani si a mentionat ca guvernul a adoptat indicatorii tehnico-economici in ce priveste primul tronson (Ploiesti – Buzau), si ca licitatia de executie va fi lansata pana la sfarsitul lunii mai.

Cristina, 27 de ani, Iași

 

In privinta finantarii construirii celor doua autostrazi, ministrul a mai spus ca toti cei 320 km din autostrada A7 reprezinta principalul proiect propus spre finantare in Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) pe partea de infrastructura rutiera.

Cristina, 27 de ani, Iași

 

Totodata, ministrul Drula a mentionat si „capetele” sectorului montan al autostrazii A8, respectiv tronsoane din zona Tg. Mures si Tg. Neamt (aproximativ 50 km). De asemenea, sunt vizate si alte doua sectoare de autostrada pentru finantare pe PNRR, in vestul tarii, care au o lungime totala de aproape 80 km.

Cum iti schimba modul de gandire cariera de model de videochat?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here