Înainte de a produce tragedia din Bucureşti, Mario Iorgulescu, a mai distrus un Nissan GT-R, în Elveţia şi un Ferrari, în Italia.

0
31
Publicitate Iasi

În trecut, atunci când se afla la studii în Elveţia, Mario Iorgulescu a provocat un accident în timp ce conducea un Nissan GT-R, o maşină extrem de puternică, care costă peste 100.000 de euro.

Un alt accident în care a fost implicat Mario Iorgulescu s-a produs în Italia, acolo unde fiul preşedintelui LPF conducea un bolid Ferrari.

După cele două accidente, Mario a căzut la înţelegere cu tatăl său: a fost de acord să meargă la dezalcoolizare, iar în schimb să primească o maşină nouă.

Astfel, Mario Iorgulescu a primit un autoturism de lux Aston Martin DBS Superleggera care atinge 100 de km/h în numai 3,4 secunde şi o viteză maximă de 340 de km/h.

Preţul unui astfel de autoturism porneşte de la peste 200.000 de euro.

Cristina , 29 de ani , Iasi

Familia tânărului ucis de Mario Iorgulescu ar fi primit sume uriaşe de bani

Potrivit unor surse din anchetă, după teribilul accident produs pe 8 septembrie 2019, pe Şoseaua Chitilei, rudele lui Daniel Vicol, tânărul ucis de Mario Iorgulescu, ar fi primit zeci de mii de euro.

Cu toate acestea, rudele victimei au mers astăzi la audieri şi s-au constituit parte civilă în dosar, solcitiând daune morale şi materiale ca urmare a accidentului.

Mario Iorgulescu conducea un Aston Martin atunci când a provocat accidentulVezi 2 imagini în Galerie

Mario Iorgulescu este în continuare internat în spital, iar starea lui pare să se fi îmbunătăţit. Totuşi, tânărul de 24 de ani este conectat la aparate, fiind ventilat mecanic pentru a putea respira.

În momentul în care a produs cumplitul accident, Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge, iar testele de sânge ar fi ieşit pozitive pentru cocaină.

Ana- Maria , 31 de ani , Iasi

 

acest articol a fost preluat de pe observator.tv

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here