Iată care sunt domeniile unde nu ai nevoie de studii superioare pentru a câștiga cel puțin o mie de euro pe lună

1
197
Publicitate Iasi

 

Chiar dacă vremea diplomelor nu s-a încheiat, facultățile încă fiind pline de studenți care aspiră la un loc de muncă bine plătit și motivant după absolvire, se pare că există și domenii în care studiile superioare nu sunt necesare pentru a câștiga cel puțin 1000 de euro pe lună.

Da, e posibil chiar în România, iar totul ține de abilități, nicidecum de pregătire sau educație. Tendința tot mai accentuată e ca tot mai multe companii să ofere, după recrutare, diferite cursuri de specializare pe marketing, management, resurse umane, comunicare. Evident, multi dintre angajatorii care opteaza pentru calificarea angajatilor la locul de munca evident ca trebuie sa îsi ia o marja de „investiție”, în sensul că orice beneficiar al unor cursuri are datoria de a rămâne în companie o perioadă de timp pe care angajatorul o calculează ca fiind minimă pentru recuperarea banilor cu care a plătit acele cursuri de specialitate.

Totuși, există și angajatori pentru care aceste condiții anterior menționate nu sunt obligatorii. Ei pun preț pe dezvoltarea indivizilor, spiritul de echipă, rezistența la stres sau adaptabilitatea, câteva dintre cele mai căutate abilități la potențialii angajați. Totuși, dacă în anii de după terminarea liceului, tierii vor să acumuleze experiență, după 25 de ani, deja se caută stabilitatea unui job care să ofere satisfacții financiare și siguranță. E vremea la care deja planurile capătă o altă direcție, în sensul că te gândești la posibilitatea de a avea o casă a ta, o familie, să urmezi cursul firesc al societății.

Specialiștii spun că femeile rămân în continuare dezavantajate pe piața muncii, în sensul că bărbații obțin mult mai ușor un loc de muncă bine plătit, femeile fiind deseori văzute ca fiind nu neapărat mai puțin competente, ci cu deficit în fața celor de sex masculin, chiar dacă există suficiente exemple care să demonteze acest mit încă existent la noi. Potrivit studiilor, surprinzător, domeniul videochatului ocupa un loc fruntaș în privința sectoarelor în care tinere nu doar că nu sunt descurajate și discriminate, ci reușesc să facă bani frumoși, sume asemănătoare celor care lucrează în domeniul IT sau imobiliar.

https://vixenstudio.net/testimoniale-videochat-iasi/ana-24-de-ani-neamt/

 

„Nu e deloc surprinzător pentru noi, căci noi știm cifrele care ne confirmă că suntem pe un trend într-o continuă creștere. La noi, nu cv-ul vorbește, ci ne încântă tinerele care vor să evolueze, care caută venituri sigure și stabile. E foarte important ca la intervi să vină degajate, nu cu cv-uri frumoase care nu ne interesează aproape deloc. Un model de videochat trebuie să îndeplinească o serie de calități pe care noi chiar le putem modela în timp. La noi există garanția unor câștiguri de minim 1000 de euro chiar din prima lună de lucru, bani pe care chiar mulți români cu suficientă vechime în câmpul muncii nu îi câștigă. Evident, bani frumoși se pot câștiga și în vânzări sau beauty, nu doar în videochat, dar e vorba și de timpul pe care îl aloci pentru a câștiga acei bani. Niciodată nu ne-am pus problema de a respinge pe cineva pentru că nu avea studii. Nu, la noi, nu studiile contează, ci cât de implicat vrei să fii în această colaborare cu avantaje multiple de ambele părți.”, au spus reprezentanții Vixen Studio, întrebați cu privire la studiile care arată ca videochatul este in topul industriilor in care se pot castiga bani, chiar daca nu ai studii superioare.

            Practic, reprezentanții industriei videochatului susțin ca în acest business nu există un raport de subordonare angajat-angajator, ci există un parteneriat între cele două părți implicate, mai ales că, după cum cei de la Vixen Studio ne-au spus, ei oferă modelelor un comision de 50% din câștiguri, chiar dacă studioul investește în pregătirea și evoluția modelelor de videochat.

 

Angajri Vixen Studio : 0728941194 (tel/wapp)- Aniela Bodea- Studio Centru Iasi si Suceava

0735168703 (tel/wapp)- Ipate Maria Mihaela – Studio Bucium, Iasi

1 COMENTARIU

  1. Oferta extraordinara a anului 2020. Nu trebuie experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerem:cunostinte minime uilizare calculator(word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru a aplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la adresa de mail: iulia_ocnean@yahoo.com. Va asteptam in echipa noastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here