Haosul ia amploare în ţară, pe măsură ce numărul cazurilor confirmate de coronavirus din România creşte

0
9
Publicitate Iasi

Un pasager care a chemat de două ori ambulanţa, în Aeroportul Henri Coandă, a fost lăsat să se îmbarce în avion, unde a avut din nou nevoie de asistenţă medicală. În ţară, echipele de control care viziteză oamenii izolaţi la domiciliu au parte de o supriză: mulţi sunt la plimbare.

Avionul este plin. Omul acesta este foarte bolnav. Asta este România şi trebuie să te descurci„.

[Update 2020] Sugestii care dau rezultate in fata camerei de videochat

Sunt imagini filmate de pasageri în avionul care a decolat, azi dimineaţă, de la Otopeni spre Viena. Călătorii spun că este a treia oară când medicii îl consultă pe bărbatul care tuşeşte violent. Deşi ar fi chemat ambulanţa încă din aeroport, a fost lăsat să se îmbarce.

Încă de la îmbarcare se vedea că e bolnav. Iar acum fac asta în avion„.

Până la urmă, avionul a decolat cu pacientul la bord. Reprezentanţii Aeroportului Henri Coandă spun că a fost decizia medicilor să-l lase să continue călătoria. Ceilalţi pasageri au primit măşti de protecţie.

[Update 2020] Videochat-ul si 15 lucruri pe care nu le stiai despre acest job

 

Într-o altă parte a ţării, în Bihor, autorităţile au avut parte de o surpriză. Oameni care trebuiau să stea în izolare la domiciliu nu erau acasă.

La această adresă ar trebui să stea închis 14 zile un bărbat care a călătorit în Italia, într-o zonă cu risc. La uşă însă nu răspunde nimeni.

Echipe de poliţişti şi medici DSP au mers astăzi într-o vizită inopinată în casele a 30 dintre cei 168 de bihoreni izolaţi la domiciliu. Au descoperit că bărbatul se afla izolat, dar în altă parte pentru că le dăduse o adresă greşită.

Cat de „altfel” arata viata unui model de videochat Iasi

 

El nu stă aici, el are altă adresă şi a lăsat-o la ei„.

De negăsit a fost şi un cetăţean italian stabilit lângă Oradea, la a cărui poartă echipele de inspecţie au sunat minute în şir.

Nu sunt primele cazuri în care măsura izolării la domiciliu a fost încălcată.

Dumitru Ţiplea, prefectul judeţului Bihor: Ieri s-a găsit o familie care nu era acasă în integralitate şi s-a mers aseară din nou, s-au verificat şi dimineaţă şi au fost găsiţi acasă şi atunci s-a primit un avertisment din partea echipei de control

O situaţie similară s-a petrecut şi în Olt, unde şase cetăţeni chinezi, ajunşi pe 25 februarie în ţară, s-au plimbat nestingheriţi între Slatina şi Olt. Acum au fost cazaţi într-un hotel, unde vor sta 14 zile în izolare.

Trei dosare penale sunt deschise în ţară pentru încălcarea regulilor în Neamţ, Vâlcea şi Sălaj.

Şi în Italia sunt şase români cercetaţi pentru că nu au stat în izolare la domiciliu

Cat de „altfel” arata viata unui model de videochat Iasi

 

La nivel naţional, peste 8.000 de persoane au fost plasate în izolare la domiciliu sau în carantină, până în prezent. Sunt oameni care au călătorit în zone de risc sau au simptome alarmante.

Printre ei, şi un tânăr care a început să tuşească în drum spre arest.

[Update 2020] Retelele de socializare sporesc castigurile din videochat

 

Bărbatul a fost reţinut în Suceava şi urma să fie transferat în Arad, unde pe numele său este deschis un dosar penal pentru furturi în străinătate.

Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava: Acesta a declarat că se simte rău, motiv pentru care a fost solicitată o unitate medicală

Între timp, la Iaşi, autorităţile au pregătit module de carantină, în cazul în care îmbolnăvirile se vor înmulţi. Amenajate în containere, aceste spaţii de locuit permit izolarea totală a bolnavilor, dar şi intervenţia medicilor în condiţii de siguranţă.

[Update 2020] Din culisele carierei de model de videochat…

cest articol a fost preluat de pe observator.tv

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here