Gabriela Firea anunţă că Termoenergetica preia distribuirea căldurii în Bucureşti

0
8
Publicitate Iasi

 

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, anunţă că, de la 1 decembrie, distribuirea căldurii şi a apei calde în Bucureşti este preluată de Termoenergetica, o companie municipală înfiinţată pentru a prelua serviciul respectiv după falimentarea RADET.

 

Firea anunţă că Termoenergetica „preia, în integralitate, activitatea RADET şi angajaţii fostei regii, pentru a asigura continuitatea furnizării agentului termic în Bucureşti„.

Carmen, 27 de ani, Iași

 

Edilul susţine că „am început un amplu proces de modernizare şi înlocuire a conductelor cu vechime de peste 50 de ani, care ar fi trebuit schimbate încă de acum 20-30 de ani. În acest an au fost contractate lucrări de intervenţie în primă urgenţă la reţea pentru 52 de şantiere în Capitală şi au fost finalizate primele lucrări. O parte dintre intervenţii continuă şi pe timp de iarnă, altele fiind programate pentru primăvara anului viitor, pentru a nu opri livrarea agentului termic decât pe timp de avarie. Am încredere în profesionalismul, dedicarea tuturor angajaţilor companiei, împreună am conceput planul pe baza căruia am reuşit restartarea investiţiilor şi reducerea cu 81% a pierderilor financiare ale RADET, în ultimii trei ani. Fiind vorba despre un sistem de asemenea amploare, lucrările nu se pot realiza decât etapizat, pe parcursul mai multor ani în care constanţa şi consistenţa investiţiilor sunt cuvintele cheie„.

Mariana, 29 de ani, Iași

acest articol a fost preluat de pe observator.tv

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here