Fulgy arestat in Thailanda! Fiul Clejanilor implicat intr-o altercatie cu un taximetrist

0
5
Publicitate Iasi

Familia Clejanilor este foarte controversata si excentrica, in special din cauza copiilor care le-a creat diferite probleme de-a lungul timpului. Fulgy si Magherita de la Clejani sunt doi copii rasfatati care, desi au mai crescut, continua sa iasa in evidenta si nu in sensul pozitiv.

[UPDATE 2020] Cum iti poti ascunde identitatea ca model de videochat

 

 

Dupa problemele grave prin care a trecut Margherita, de aceasta data Fulgy a intrat in atentia publicului.

[UPDATE 2020] Imaginea impecabila a modelului este cea care vinde in videochat

 

 

Tanarul a marturisit una dintre cele mai grele experiente pe care a trait-o pana acum si care l-a marcat. Fiul Clejanilor a avut probleme cu legea in timp ce se afla in Thailanda, unde pentru faptele sale a ajuns si la inchisoare, iar pentru a fi eliberat a trebuit sa plateasca o suma considerabila.

[UPDATE 2020] Trucurile unui model de videochat pentru un flirt reusit

 

 

 

Fulgy a povestit ca a luat un taxi, iar soferul a incercat sa profite de pe urma sa, cerandu-i 300 de euro pentru o cursa care ar fi costat doar 10 euro. Soferul de taxi a incercat sa ii intinda o capcana si, dupa ce a devenit agresiv verbal, Fulgy s-a enervat si l-a lovit pe barbat. Acesta a cazut lesinat, timp de cateva secunde fiind inconstient.

[UPDATE 2020] Un model de videochat relaxat provoaca fericire clientului

 

 

Un taximetrist m-a plimbat 30-40 de minute si-a acoperit aparatul si in loc de 10 euro cat era cursa mi-a cerut 200-300 de euro. M-a inchis in masina, iar eu cu persoana cu care eram am ramas blocați. El s-a dus la receptie si tipa ca nu-i platim. Eu am deschis blocajul si m-am dus peste el. Tipa, tipa, tipa. La un moment dat nu am mai rezistat, pentru ca a ridicat tonul si s-a dat spre mine. I-am dat mare palma si a lesinat, 5 secunde nu a fost constient”, a povestit fiul Vioricai de la Clejani.

Locul de munca unde esti fericit. Ce spun studiile despre cei care lucreaza in acest domeniu

 

 

Taximetristul a mers la politie si a depus plangere, sub pretextul ca Fulgy l-ar fi lovit rau si a cerut chiar si zile de spitalizare, pentru ca pedeapsa tanarului sa fie mai aspra.

Cat adevar e in spatele vietii perfecte cu hashtagul #myDubai

 

Fulgy a fost retinut in arest timp de 10 ore, experienta marcandu-i viata. Norocul sau a venit din partea unui barbat, care i-a inapoiat pasaportul si l-a ajutat sa plateasca 15.000 de euro pentru a fi eliberat.

Lenjeria intima perfecta pentru un model de videochat

 

 

“Am stat arestat 10 ore în sectie. Am baut apa din acelasi pahar cu toata lumea. Am vazut oameni in lanturi, am zis ca gata… intru la puscarie. Stai arestat 8 ore, dupa aceea te trimite la hotel. Am luat pastile sa dorm, ca imi venea să ma intorc pe jos in Romania. Pasaportul meu era la ei, iar omul acela mi-a zis ca ma duc la puscarie. Am avut noroc ca am dat de un șofer de acolo care m-a ajutat. Mi-a dat pasaportul inapoi si am platit 15.000 de euro cash, iar el mi-a dat o hartie ca si cum am platit o amenda”, a mai declarat tanarul.

Motto-ul modelelor de videochat: banii nu aduc fericirea, dar o intretin!

 

 

 

Sursa articol: bzi.ro
Sursa foto: google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here