Florin Salam a fost ”sechestrat” de revelion într-un renumit club de membrii clanului Caran!

0
280
Publicitate Iasi

Florin Salam pare că e urmărit de ghinion. Nici de Revelion nu a scăpat de probleme. În noaptea dintre ani, ”Regele manelelor” a fost ”sechestrat” într-un renumit club din cartierul milionarilor. Celebrul manelist a cântat sub teroare pentru clanul Caran. S-a aflat că, în noaptea de Anul Nou, cel supranumit “Regele manelelor” a avut parte de mai multe momente mai puțin plăcute.

Firul evenimentelor, pe larg!

Potrivit cancan, Florin Salam a fost „sechestrat” de mai mulți membri ai clanului Caran într-un renumit club din cartierul milionarilor. Florin Salam și frumoasa lui soție, Roxana, au ales să petreacă noaptea dintre ani în vestitul club situat în zona de nord a Capitalei. Au sperat să se distreze și să se simtă bine alături de câțiva prieteni. Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg și Florin Salam a dat de bucluc după ce în local și-au făcut apariția mai mulți membri ai clanului Caran.

Job part-time la Vixen s Studio! Bonus de angajare 1000$! Click AICI!

Dornici de distracție, nou-veniții nu au ținut cont că Florin Salam nu se află în „exercițiul funcțiunii”. Aceștia au insistat cu orice preț ca el să-i încânte cu anumite melodii. Așa că, potrivit martorilor, cei din clanul Caran l-ar fi forțat, pur și simplu, pe manelist să pună mâna pe microfon și să se apuce de treabă, nu înainte de a-l înjura și de a-l agresa fizic.

Ofertă provocatoare de muncă! Vixen s Studio garantează câștiguri  între 800 și 4000$ lunar! CLICK AICI!

Conform surselor pentru a evita o ”nenorocire”, Florin Salam s-a conformat cerințelor și, după ce a primit ajutor din partea formației lui George Talent, le-a cântat interlopilor până a doua zi în jurul orei 11.

Acum vinzi și cumperi simplu și rapid cu anuntulregional.ro!

La sfârșitul lui octombrie Florin Salam a mai avut parte de niște clipe de coșmar la un botez, în Milano. Manelistul și un interlop cunoscut sub numele de Lower Stan au fost personajele principale. Zeci de minute, bărbatul s-a distrat pe melodiile artistului și a dat dedicație după dedicație. La un moment dat, din senin, Lower Stan i-a aplicat un pumn în figură manelistulu. Agresorul a lovit atât de puternic, încât Florin Salam a căzut din picioare.

Dacă ți-a plăcut articolul dă share şi like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here