Fiul lui Andrei Plesu , a fost eliberat,nevinovat pentru trafic de droguri ( Video)

0
115
Publicitate Iasi

Pentru familia Plesu, aceasta ancheta este probabil cea mai grea lovitura incasata vreodata. Povestea intreaga incepe in urma cu sapte luni. Atunci a fost deschisa o ancheta ce i-a vizat direct pe Mihai Plesu si pe alte cateva persoane care s-ar fi ocupat cu traficul.

Vineri, la sediul DIICOT Iasi au fost aduse mai multe persoane la audieri, printre care si Mihai Plesu. Dupa ce a petrecut 24 de ore in arest, a fost lasat sa plece spre Bucuresti, insa nu inainte de a fi plasat sub control judiciar si de a primi interdictia de a parasi capitala.

Legat de acuzatiile care i se aduc, Plesu a precizat ca nu este vinovat de nimic si a lasat de inteles ca intreaga ancheta este intr-un fel sau altul inventata.

„Prezumtia de nevinovatie nu este luata in seama. Din punctul meu de vedere, ma consider nevinovat. Sunt in bucati si vreau sa imi vad copilul. Au fost multe lucruri in neregula. Pe mine personal nici nu stiu daca m-a audiat cineva, am fost intr-o stare relativ dezastruoasa. Nu stiu despre ce se vorbeste, s-a vorbit despre niste lucruri atat de inexistente si despre niste trasnai. Nu am declarat niciodata ca as fi consumator de droguri, pe de alta parte mi se pare amuzant, daca eram traficat de droguri la Bucuresti, se gasea cineva de acolo care sa ma aresteze.(…). Asta e, o sa vedem ce se intampla si sa speram ca macar o singura data in Romania sa iasa adevarul la iveala, pentru ca, de cele mai multe ori, nu se intampla”, a declarat la iesirea din arestul IPJ Iasi, Mihai Plesu.

Castiga intre 300 si 2000 lei in fiecare zi la Vixen Studio, GARANTAT!

acest articol a fost preluat de pe bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here