Fetele de la videochat se așteaptă la un Paste încărcat

0
157
Publicitate Iasi

Sunt mulţi cei care îşi rotunjesc veniturile în perioada sărbătorilor. Căci acolo unde există cerere, vine şi oferta.

Asta se întâmplă şi în studiourile de videochat. Câştigurile se numără în dolari şi cresc cu aproape o treime faţă de orice altă perioadă a anului. Nu doar că vizitatorii site-urilor de profil se înmulţesc, dar devin mai darnici în aceste zile faţă de fetele din spatele ecranului care sunt dispuse să le aline singurătatea.

Nimic nu este lăsat la voia întâmplării. În definitiv, e o afacere iar regula de bază a comerţului este mulţumirea clientului.

Ţinutele fetelor trebuie să ţină cont, aşadar, de context. Decorul, la fel.

Andreea, model studio videochat: Sunt mult mai mulţi membri, noi trebuie să ne pregătim mai mult, să dormim mai mult, pentru că putem sta şi 13 ore online. Ei vin pentru că se simt singuri, vin să stea cu noi, să ciocnim un pahar de vin, să râdem, să dansăm împreună.

Tinerele păstrează totuşi ceva: atitudinea. Este secretul meseriei bine făcute.

ioANA, model studio videochat: Îmi cumpăr rochiţe cât mai frumoase, cât mai elegante, să pot să îi fac să mă placă, . Castigurile mele sunt În total, 4500 – 5000 de dolari. Asta într-o lună. Banii se împart între angajat şi angajator. Şi toată lumea e mulţumită.

mihaela ipate, patron studio videochat: Câştigurile per studio la noi au crescut cu 20, 25%. Numărul membrilor creşte pentru că sunt foarte mulţi membri singuri.

De fapt, acesta ar fi secretul. O spun şi psihologii. Sunt mulţi cei care accesează aceste site-uri în special de sărbători.

Cristina Fulop, psiholog: Perioada sărbătorilor presupune întoarcerea către sine şi către căutarea unor momente plăcute. Nu ştiu cât este vorba despre a suplini, cât este vorba de a compensa absenţa interacţiunilor în mod real. Acest tip de interacţiune virtuală îţi creează iluzia că cineva, de undeva, fie şi din neant, îţi oferă clipe plăcute chiar dacă asta se oferă la palierul erotico-sexual.

Statisticile oficiale vorbesc despre peste 150 de milioane de oameni care apelează la serviciile de videochat. Mai exact, 5% dintre utilizatorii de internet de pe planetă. Cei mai mulţi membri sunt stabiliţi în America de Nord. De altfel, acolo este şi una dintre cele mai importante platforme de profil şi totodată unul din cele mai accesate site-uri din lume. Are 20 de milioane de abonaţi şi aproape 40 de milioane de accesări în fiecare zi.

Castiga si tu intre 3000 $ si 10.000 $ in fiecare luna ! Cel mai bun studio de videochat din Iasi si Suceava face angajari si ofera bonus de angajare 1000$ – Vixen Studio

acest articol a fost preluat de pe observator

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here