Farmec, senzualitate, minte brici şi sex-appeal! Pe asta mizează cele o sută de mii de românce care practică video-chatul

0
145
Publicitate Iasi

Cu o echipă întreagă de business şi PR în spate, au reuşit să facă din ţara noastră capitala mondială a celei mai fierbinţi industrii. Câştigurile sunt fabuloase, iar fetele spun că nu contează frumuseţea, cât contează empatia şi inteligenţa.

După ce a absolvit facultatea, Alina  nu a reuşit să-şi găsească un job din care să câştige cât şi-ar fi dorit. Aşa că s-a reorientat.

Pentru asta, lucrează cam opt ore pe zi. Secretul succesului, spun fetele din industrie, este… arta conversaţiei.

Încărcătura emoţională este uriaşă, spun modelele.

Empatia fetelor a adus România pe primul loc în lume în ceea ce priveşte industria videochatului glamour. Sunt peste 100.000 de modele în ţară, iar cifra de afaceri rulată anual este de circa 400 de milioane de dolari! Activitatea este legală, dar nu este recunoscută în mediul de business, aşa că date concrete nu există. Firmele se înregistrează la segmentul „activităţi de creaţie”. Ipate Mihaela si Aniela Bodea conduc cel mai mare studio din Iasi si Suceava, Vixen Studio.

Pentru angajatele lor, venitul mediu anul trecut a fost de 8.700 de lei pe lună. Dar se poate ajunge şi la 20 000 de dolari. Modelele nu-şi dezvăluie niciodată adevărata identitate, iar contactul direct cu clienţii, dincolo de camera video, nu există.

Castiga si tu intre 3000 $ si 10.000 $ in fiecare luna ! Cel mai bun studio de videochat din Iasi si Suceava face angajari si ofera bonus de angajare 1000$ – Vixen Studio

 

 

 

 

 

acest articol a fost preluat de pe observator

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here