Eveniment unic la Complexul Hotelier Ciric!

0
235
Publicitate Iasi
Nu ratați un eveniment unic! Oriental Party va avea loc la Complexul Hotelier Ciric vineri pe 28 septembrie!
Începand cu ora 21:00, clienții locatiei de pe malul lacului Ciric se vor bucura de o seară de poveste pe ritmuri orientale. Bucatele specifice bucătăriei orientale vor fi stropite din plin cu muzică live, dansuri orientale și multe  surprize pregătite clienților de către organizatori. Cu siguranță va fi cea mai tare petrecere orientală găzduita de Iași în ultima perioadă.
Peste un deceniu de experiență este un motiv în plus pentru a ne acorda încrederea dumneavoastră, astfel încât să beneficiați de servicii de cea mai bună calitate, prin rafinament și eleganță, numai la Complex Hotelier Ciric. Ne străduim în fiecare zi prin surprinderea satisfacției oaspeților nostri să câștigăm încrederea acestora, printr-un raport corect calitate-preț, pentru serviciile de cazare și restaurant clasificate cu 3 stele, pentru că aspirăm să ajungem pe locul I în topul dorințelor celor care ne cunosc”, au declarat reprezentanții Complexului Hotelier Ciric.
Așadar, daca vreți să vă distrați, să ascultați muzică orientală, să vă încântați privirile cu dansurile cadânelor, nu ezitați să vă rezervați o masă la Complexul Hotelier Ciric, la cea mai tare petrecere orientala din Iași. Atenție, locurile sunt limitate!
Grabiți-vă pentru a mai prinde un loc la această petrecere, locurile sunt limitate! Detalii și rezervări pe site-ul: www.ciric.com.ro. sau la numărul de telefon: 0732003939..
Facebook: Complex Hotelier Ciric.
Email: office•ciric.com.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here