Eroi in uniforma: doi politisti au salvat viata unui barbat cazut de la inaltime intr-o tepusa

0
1
Publicitate Iasi

Sorin si Paul, politisti in cadrul Sectiei nr. 3 Politie Rurala Popricani se aflau in patrulare cu autospeciala, pe raza comunei Popricani, moment in care au observat un barbat, care tocmai cazuse de pe o scara, de la 2 metri, ranindu-se intr-o tepusa a gardului de fier.

Devino propriul sef chiar in plina criza, fara riscuri

 

 

Politistii au intervenit imediat pentru a acorda primul ajutor barbatului. Acesta sangera abundent din cauza sectionarii unei artere, iar cei doi au aplicat un garou cu o curea. In plus, cei doi au solicitat ajutorul unui echipaj de ambulanta care se intorcea de la un caz, reusind astfel sa faciliteze interventia cadrelor medicale cu rapiditate. Echipajul a preluat barbatul si l-au condus la o unitate medicala din Iasi.

Cat de sexy ai fi sub dus daca ai sti ca poti castiga bani din asta?

 

Dupa ce a fost externat, domnul Victor a mers direct la Postul de Politie pentru a le multumi celor doi politisti care i-au salvat viata. Medicii care l-au ingrijit au spus ca daca cei doi colegi nu ar fi intervenit atat de prompt, situatia barbatului ar fi fost fatala.

Cum poti face bani de acasa si-n sort de gospodina

 

Cei doi politisti i-au spus domnului Victor ca datoria lor este sa fie in permanenta in slujba comunitatii si ca se bucura ca au fost oamenii potriviti la momentul potrivit.

Ce marturii primesc modelele de videochat de la clientii din lume in aceste timpuri

 

 

Politistii eroi sunt agent sef Vatra Sorin – seful Postului de Politie Tiganasi si agent sef Teodor Paul – seful Postului de Politie Probota.

Cum să ne menținem o stare optimistă pe perioada pandemiei de Covid-19

 

 

Conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Iasi i-a felicitat pe cei doi si apreciaza promptitudinea cu care au intervenit pentru acordarea primului ajutor persoanei in cauza.

Secrete dezvaluite de modele de videochat de top

 

 

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro
Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here