Dupa ce a iesit de doua ori din autoizolare , s-a ales cu dosar penal

0
1
Publicitate Iasi

În cursul zilei de astăzi, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor”.

Videochatul in vremea coronavirusului. Cum va arata piata muncii dupa ce va trece pericolul?

Potrivit Parchetului, cauza penală are ca obiect sesizarea din oficiu a organelor de cercetare penală din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.2 Săvineşti, județul Neamț, cu privire la faptul că, în data de 20.03.2020, orele 19,00, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Zăneşti, satul Traian, județul Neamț, având cunoştinţă de faptul că se află în autoizolare la domiciliu, pentru prevenirea răspândirii virusului coronavirus COVID 19, a părăsit imobilul plimbându se pe strada Luminii din localitate.

Cum ne „omoram” timpul cat stam in case din cauza pandemiei de coronavirus

 

 

Acesta fusese sancționat contravențional la aceeaşi dată, la orele 12,00, conform prevederilor O.U.G. nr.1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență, luând la cunoştinţă de faptul că are obligaţia de a nu părăsi imobilul pe o perioadă de 14 zile.

Cum să ne menținem o stare optimistă pe perioada pandemiei de Covid-19

 

„Precizăm că faza de urmărire penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumpției de nevinovăție.” – precizează procurorii

Ce marturii primesc modelele de videochat de la clientii din lume in aceste timpuri

acest articol a fost preluat de pe stiri-neamt.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here