Doua femei au primit, in total, 11 ani de inchisoare dupa ce au talharit o batrana in lift

0
5
Publicitate Iasi

Doua femei din Iasi au fost condamnate dupa ce au jefuit o batrana. Chiar daca li s-a oferit posibilitatea de a-si recunoaste faptele si a primi o sentinta mai usoara, acestea au refuzat-o. Magistratii ieseni le-au condamnat la peste 5 ani de inchisoare pe fiecare. Sentinta este pe rolul Curtii de Apel, si urmeaza sa se pronunte la sfarsitul lunii.

Videochat Iasi – Iulia, 25 de ani, Iași

 

 

 

Faptele s-au petrecut in seara zilei de 21 ianuarie 2020, cand V.P. iesise la cumparaturi, la magazinul de langa blocul in care locuia. Dupa 20 minute, batrana s-a indreptat spre casa. Pe drum s-a intalnit cu un vecin, care a salutat-o si care avea sa declare mai apoi ca le-a observat pe cele doua hoate care o urmareau pe batrana, una din ele incercand sa-si acopere fata.

Videochat Iasi – Ioana, 28 de ani, Iași

 

 

Cand batrana a intrat in lift, a fost urmata de Ramona Balteanu si Sorina Gabriela Roman, care au imbrancit-o si i-au smuls portofelul din mana. Femeile au fugit si s-au urcat intr-un taxi, pe care l-au platit din cei 280 lei furati. Batrana a incercat sa se tina dupa ele, dar nu le-a prins.

Videochat Iasi – Stefania, 25 de ani, Iași

 

 

In fata instantei, cele doua hoate au sustinut ca nu ar fi fost violente cu victima, cerand ca fapta sa fie reincadrata din „talharie” in „furt”. Magistratii au respins aceasta solicitare si au condamnat-o pe Ramona Balteanu la 5 ani si 10 luni de inchisoare, fiind recidivista, iar pe Sorina Roman, la 5 ani si 2 luni de inchisoare.

Din culisele industriei videochat: ce face un model de videochat?!

 

 

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro
Sursa foto: google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here