Deschiderea magazinului Lidl in zona Moara de Foc pune la incercare nervii soferilor

0
8
Publicitate Iasi

Deschiderea magazinului Lidl in zona intersectiei Moara de Foc a dar peste cap tot traficul. Soferii sunt nemultumiti de intervalele mari de timp de asteptare la iesirea din parcarea magazinului, dar si de problemele cauzate de cei care vireaza la stanga de pe soseaua Moara de Foc pentru a ajunge in parcarea magazinului.

Garderoba de succes a unui model de videochat

 

 

 

 

De asemenea, soferii reclama si cozile intinse care se formeaza acum pe Canta, pe sensul de mers catre zona Garii. Municipalitatea ieseana sustine ca a trimis la Politia Rutiera diverse propuneri cu privire la modificarea circulatiei rutiere in intersectie si ca, acum, asteapta avizul acestei institutii. O schimbare majora ar viza obligativitatea soferilor ca, la iesirea din parcarea magazinului, sa vireze la dreapta, inspre Gara.

Videochat Iasi – Stefania, 25 de ani, Iași

 

 

In planul initial, cand s-a pus in dezbatere planul urbanistic zonal, lantul de retail a venit cu propunerea unei giratii, insa Directia de Drumuri national nu a oferit un aviz favorabil.

Videochat!Domnisoare 18 +!!!

 

 

Oficiali din cadrul municipalitatii au declarat ca semaforizarea de la parcare a fost implementata de catre retailer cu avizul Politiei Rutiere si ca, la iesirea din parcare exista o bucla inductiva care, daca detecteaza o masina, acorda culoarea verde pentru iesire, asta in conditiile in care „verdele” are un interval de 15 secunde la un ciclu de peste 2 minute. Altfel, in cazul in care nu este detectat niciun autoturism, semaforul de iesire din parcare este in permanenta „rosu”.

Videochat Iasi – Adriana, 26 de ani, Iași

 

 

„Au fost trimise spre avizare la Politia Rutiera urmatoarele modificari: obligatoriu la dreapta la iesirea din Lidl – in acest caz semaforul va afisa verde intermitent dreapta, desfiintarea semaforului de viraj stanga spre Lidl dinspre Gara si remontarea popicilor delimitatori pe prima banda de sens de mers spre Gara”, a precizat Sebastian Buraga, purtator de cuvant in cadrul Primariei Iasi.

Top 10 Studio VideoChat

 

 

 

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro
Sursa foto: google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here