Deputatul PSD Bacalbasa cu nasul spart si ochii vineti

0
82
Publicitate Iasi

Deputatul PSD Nicolae Bacalbasa a atras toata atentia asupra dumnealui dupa ce si-a facut aparitia pe holurile Palatului Parlamentului cu un bandaj pe nas si cu urme de vanatai in zona ochilor.

Acesta a declarat ca a cazut dupa ce s-a impiedicat de o bordura, in timp ce facea fotografii la Sulina.

”Am cazut. Dupa parerea mea am avut sansa cam 50% sa o mierlesc. Deci azi e teoretic ziua mea de inmormantare, ca am picat vineri.
La Sulina, la far, in timp ce fotografiam, cu mainile blocate, capul intins, mi-a placut poza, am vrut sa fac una mai de aproape si tot asa mergand in orb am agatat o bordura si am izbit in viteza asfaltul cu capul.
Viata este legata cu ata. Deci, capacitatea mea de supravietuire este miraculoasa si Dumnezeu generos, pentru ca azi trebuia sa fie ziua mea de inmormantare, daca vineri a fost accidentul.
Sulina, daca faceam acolo .. eram in coma, ma transportau greu, ca transportul pe apa merge greu. Dumnezeu a tinut cu mine. Hai sa o iau ca avertisment. Deci mi-a mai dat ceva zile Dumnezeu, dar ce a omis a omis sa-mi spuna cate” a declarat deputatul PSD Nicolae Bacalbasa.

In luna iunie, Nicolae Bacalbasa a fost huiduit de protestatari in timp ce pararea sediul Parlamentului. Politicianul a avut nevoie de protectia jandarmilor pentru a putea traversa Parcul Izvor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here