Declarațiile medicului care l-a operat pe băiatul care a murit la spitalul Sanador!

0
247
Publicitate Iasi

Medicul Laura Balanescu a declarat ca ceea ce s-a intamplat este o drama si ca nu stie cu exactitate ce s-a intamplat, intrucat au fost respectate toate protocoalele medicale.

”A fost un soc si o mare trauma si este regretabil ce s-a intamplat. Este o ancheta in curs de desfasurare. Nu am cum sa va dau foarte multe .. ca nu stiu nici eu, n-am nicio explicatie pana in momentul acesta, ce s-ar fi putut intampla.

Pot sa va spun atat. Interventia chirugicala a evoluat fara evenimente majore si nici din punct de vedere anestezic nu au fost lucruri care sa iasa dintr-o obisnuinta. Au fost respectate toate protocoalele.

Vrei să câștigi 1000 de euro pe zi! Dă click AICI!

Daca este un copil de un an, peste varsta de un an, operat de hernie inghinala, nici nu necesita monitorizare in terapie. Numai ca noi, la copii de sub un an si de regula cand operam in privat, noi ii ducem imediat si in terapie, imediat, post operator, tocmai pentru a fi mult mai atenti aici decat suntem in spitalele de stat.” – a precizat medicul Laura Balanescu.

Reamintim ca, un copil de un an si 10 luni a murit la sfarsitul saptamanii trecute in spitalul privat Sanador din Bucuresti, dupa ce fusese operat de hernie inghinala. Mama copilului a acuzat personalul de incompetenta.

Necropsia efectuata dupa decesul copilului a aratat ca acesta a murit in urma unui soc hemoragic, dupa ce a facut hemoragie interna.

Dacă ți-a plăcut articolul dă share și like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here