Declarațiile lui Codrin Ștefănescu după ce Mihai Chirica a declarat că îi va face foc de artificii la moartea lui Dragnea!

2
486
Publicitate Iasi

„Cred ca v-ati obisnuit cu declaratiile astea halucinante venite din partea domnului Chirica. De multe ori, am ramas muti. Asta depaseste orice. Sa spui ca vei face un foc de artificii la moartea unui om politic si sa spui in spatiul public, trebuie sa fii cu probleme serioase. Are nevoie de cineva, sa se consulte cu cineva de urgenta. Nu poti sa vii in spatiul public cu asa ceva. Nu poti decat daca ai depasit orice granita a bunului simt si a ceea ce inseamna respectul pentru oamenii care te aud. Niciodata nu a facut o consultare cu cetatenii. In afara de cluburi si discoteci nu face nimic. A venit Ponta acolo, au venit si niste baieti cu ochi albastri si a decis si Chirica sa iasa cu ceva sa le atraga atentia. Pentru noi, de la Bucuresti este de ras, dar pentru locuitorii Iasului este trist, este de plans, cand vad ce primar au.”, a declarat Codrin Stefanescu.

2 COMENTARII

  1. Codrin Stefanescu sau omul cu buca de cur pe umeri Spune si el ceva in calitate de pupincurist de serviciu si psd-ist disperat de faptul ca Mihai Chirica se bucura de popularitate si sprijinul majoritatii iesenilor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here