D.I.I.C.O.T a descins în 16 locații!

0
93
Publicitate Iasi

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 16 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de contrabanda cu țigări și constituirea unui grup infracțional organizat. Polițiștii au ridicat în vederea confiscării aproape 2.000.000 de țigarete, 85.000 de lei și 10.000 de euro.

Adaugă anunțul tău GRATUIT AICI!

Persoanele vizate sunt cercetate sub aspectul săvârșirii, în perioada ianuarie – noiembrie 2018, a infracțiunilor de colectare, deținere, transport, preluare, depozitare, desfacere și vânzare de țigări, care ar proveni din contrabanda, precum și pentru constituirea unui grup infracțional organizat. În urma perchezițiilor, cincisprezece persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași pentru audieri si luarea măsurilor legale. Patru persoane au fost reținute pentru 24 ore.

Job part-time! Bonus de angajare 1000$! Click AICI!

În cursul zilei de ieri, acuzatii au fost prezentați instanței, cu propunerea luării unor măsuri preventive față de aceștia. În urma perchezitților, au fost ridicate aproape 1.952.000 de țigarete, 85.000 de lei, 10.000 de euro, precum si alte documente de interes în cadrul cercetărilor. În acest dosar apare și numele lui Dumitru Radu Sacu, un individ care a mai fost anchetat în trecut, tot pentru contrabandă. Asta se întâmplă în 2014 când mai multe persoane au fost ridicate de polițiști pentru același tip de infracțiune.

Ofertă provocatoare de muncă! Câștiguri garantate între 800 și 4000$ lunar! CLICK AICI!

Si atunci au fost ridicate mai multe țigarete și sume de bani. O parte dintre traficanți au fost atunci reținuți, însă acum au luat-o de la capăt și se ocupă tot cu traficul de țigări.

Dacă ți-a plăcut articolul dă share şi like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here