Cupa României la Box, de la Iaşi, întreruptă de „mascaţi“

0
6
Publicitate Iasi

Un cunoscut brigand ieşean ce acţiona în Italia şi în România a urcat în ring să ameninţe arbitrii care au decis că fiul lui a pierdut meciul. Şi Viorel Oarză, şi fiul său au fost duşi după gratii, apoi, prezentanţi instanţei

Experimentează roluri până să ajungi pe scenă. Cum poți face asta dacă ai talent

 

Infractorul fost sportiv de performanţă din Iaşi care a terorizat Italia cu gruparea teroristă „Brigada“ a încercat la finele săptămânii trecute să intimideze cu înjurături arbitrii de la un meci de box, după ce aceştia au decis că fiul său a pierdut în faţa adversarului. Este vorba despre Viorel Marian Oarză şi fiul său Robert, iar meciul de box a avut loc vinerea trecută, în cadrul Cupei României la Box, la Sala Polivalentă. Fiul său, Robert, a urcat în ring, iar la sfârşitul meciului, arbitrii au decis ca acesta să fie declarat învins. În acel moment, Viorel Marian a urcat în ring şi a înjurat şi ameninţat arbitrii. Aceştia din urmă au chemat Poliţia, iar oamenii legii l-au ridicat chiar în timpul meciului. A doua zi, cei doi au fost introduşi în arest, pentru 24 de ore. Ei au fost reţinuţi pentru infracţiunile de ameninţare şi tulburarea liniştii publice.

Ana, 24 de ani, Iași

 

Tatăl lui Robert a fost eliberat din arest, iar fiul său a fost pus sub supraveghere judiciară timp de 60 de zile. Procurorii propusese judecătorilor ca cei doi să fie arestaţi preventiv. „Respinge propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi de arestare preventivă a inculpatului Oarză Viorel Marian, în prezent deţinut în arestul IPJ Iaşi, cetăţean român, studii medii, zidar la SC Invest SRL, divorţat, cunoscut cu antecedente penale, faţă de care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale prin ordonanţa din 30 noiembrie, ora 11, sub aspectul săvârşirii de către inculpat a infracţiunilor de ameninţare (două infracţiuni) şi tulburarea ordinii publice“, se arată în decizia judecătorilor ieşeni. Liviu Marian Oarză este cercetat într-un dosar penal pentru incendiere şi distrugere, după ce ar fi incendiat la începutul anului un Mercedes de lux, în valoare de 80.000 de euro.

Diana, 27 de ani, Iași

 

Maşina aparţinea unui apropiat al clanurilor Corduneanu şi Băcăuanu, iar răzbunarea a fost pentru o datorie. De asemenea, Oarză a făcut puşcărie şi în Italia, unde a condus o grupare criminală denumită „Brigada“, iar după ispăşirea pedepsei, acesta s-a întors în Iaşi, unde a început să „lucreze“ pentru interlopul Băcăuanu.

Roxana, 28 de ani, Iași

acest articol a fost preluat de pe zdi.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here