Cum se vor desfasura nuntile in 2021. Cu ce propuneri vin organizatorii de evenimente

0
6
Publicitate Iasi

Decizia autoritatilor in ceea ce priveste organizarea nuntilor in 2021 este asteptata cu nerabdare de multi viitori miri. Regulile anti-Covid vor trebui in continuare respectate, si exista varianta instruirii viitorilor soti despre cum se fac testele rapide SARS-CoV-2 pentru a permite accesul invitatilor la eveniment.

Videochatul nu este pentru oricine si modelele merita respect!

 

 

 

 

Presedintele Asociatiei furnizorilor din industria nuntilor, Alin Caraman, a declarat ca organizatorii unor astfel de evenimente isi doresc ca data de 15 mai sa reprezintele startul pentru nunti in 2021. Organizatorii vor ca invitatii sa precizeze daca sunt vaccinati sau au trecut deja prin boala. In cazul celor care nu sunt in una din cele doua situatii, inainte de nunta vor trebui testati, si apoi retestati la 14 zile.

Alexandra, 26 de ani, Iasi

 

 

“Propunerea industriei a fost sa avem aceste evenimente inca din 15 mai. Speram ca ceea ce premierul a spus, sa se confirme de la 1 iunie, pentru cei care s-au vaccinat, pentru cei care au trecut prin boala si pentru cei care sunt dispusi sa isi faca teste”, a explicat Alin Caraman, presedintele Asociatiei furnizorilor din industria nuntilor, in cadrul unui interviu oferit la Antena3.

Elena, 28 de ani, Iasi

 

 

Sunt aproape 200 de mii de cupluri care vor sa-si faca nunta in 2021. Organizatorii nuntilor sustin ca sunt dispusi sa efectueze ei testele, la intrarea in locul unde urmeaza sa aiba loc evenimentele.

Intrebari si raspunsuri despre domeniul videochat

 

 

 

“Organizatorii din domeniul nuntilor suntem deschisi sa ne ocupam de aceste teste chiar la intrarea in cadrul evenimentului. Asociatia este foarte implicata in tinerea cursului cu mirii care au in acest sezon programata nunta. Vorbim de 200 de mii de cupluri care asteapta sa isi faca nunta si care sunt foarte deschisi sa aiba nunta in aceste conditii”, a mai declarat Alin Caraman.

De ce nu castiga toate modelele de videochat multi bani?!

 

 

 

Sursa articol: bzi.ro
Sursa foto: google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here