Criza de combustibil in SUA! Americanii, rugati sa nu mai care benzina in pungi de plastic

0
1
Publicitate Iasi

Atacul cibernetic asupra firmei Colonial Pipelice, care gestioneaza aproximativ 9.000 de kilometri de conducte, a provocat o adevarata criza de combustibil in sud-estul SUA. Americanii sunt rugati sa nu mai care benzina cu punga de plastic.

Ana, 34 de ani, Iasi – VideoChat Iasi

 

 

Autoritatea pentru protectia consumatorilor din SUA i-a avertizat pe americani sa inceteze tranportarea benzinei in pungi de plastic, in conditiile in care problemele de aprovizionare cu combustibili s-au agravat pentru a sasea zi consecutiv.

Cristina, 45 de ani, Iasi – VideoChat Iasi

 

„Nu umpleti pungile de plastic cu benzina. Utilizati numai recipiente autorizate pentru combustibili”, a transmis printr-un mesaj publicat pe contuL de Twitter U.S. Consumer Product Safety Commision.

Maria, 42 de ani, Iasi – VideoChat Iasi

 

Criza de combustibili, devenita grava in zona de sud-est a SUA, a lasat benzinariile din unele orase fara benzina. Achizitiile de panica au provocat cozi lungi si preturi mari la pompa inaintea vacantei de Memorial Day, de la sfarsitul acestei luni, zi care marcheaza debutul sezonului estival, iar utilizarea autoturismelor atinge un nivel de varf.

Raluca, 23 de ani, Iasi – VideoChat Iasi

 

Ultimele date furnizate de asociatia automobilistilor americani (AAA), miercuri, indicau un pret mediu la nivel national de comercializare a benzinei ce a urcat pana la 3,008 dolari galonul (un galon este echivalentul a 3,785 litri), cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani.

Ioana, 25 de ani, Iasi – VideoChat Iasi

 

 

Automobilistii panicati au luat cu asalt benzinariile din mai multe state, astfel ca in unele localitati din statele Carolina de Sud, Florida si Carolina de Nord, 70% din benzinarii au ramas fara benzina.

Dana, 24 de ani, Iasi – VideoChat Iasi

 

 

Vinerea trecuta, firma Colonial Pipeline a inchis reteuaua de oleoducte cu o lungime de 8.850 de kilometri, folosita pentru a transporta carburanti, inclusiv benzina, motorina si combustibil pentru avioane, in scopul de a-si proteja sistemele informatice.

Succesul vine pe banda rulanta la VixenStudio!

 

Firma reprezinta unul dintre cei mai mari distribuitori de carburanti din SUA. Aceasta face legatura intre rafinariile din zona Golfului Mexic si centrele urbane din Atlanta si pana in New York. Compania transporta, intr-o zi normala, 2,5 milioane de barili de combustibili, o cantitate ce depaseste consumul intreg al Germaniei.

Surprize, surprize pentru modelele de videochat VixenStudio!

 

 

Sursa articol: adevarul.ro
Sursa foto: google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here