Contractul pentru soseaua de centura a Barladului a fost semnat

0
113
Publicitate Iasi

Contractul de proiectare si executie a Variantei de Ocolire a municipiului Barlad s-a semnat cu Asocierea Tehnic Asist SRL – Tass Infra Logistic SRL pentru aproximativ 28 de milioane de euro, conform unui comunicat oferit de Compania de Drumuri.

Proiectul are ca termen pentru proiectare opt luni, pentru executia celor 11,28 kilometri termen de 22 de luni, iar garantia oferita de firma castigatoare este de sapte ani.

„Obiectul contractului il reprezinta proiectarea si executia lucrarilor pentru constructia Variantei de Ocolire a municipiului Barlad, care este formata dintr-un segment distinct si anume Varianta de Est care se desfasoara intre DN 24, la intrarea in Barlad si DN 24, la iesire din Barlad spre Vaslui, in lungime de 11,28 km. Prin executia acestui contract se va realiza decongestionarea traficului de pe raza localitatii Barlad, prin redirectionarea traficului greu in afara orasului”, informează CNAIR.

Varianta ocolitoare a Barladului se va intinde pe o lungime totala de 11,281 kilometri, cu o latime platforma de 10 metri, 4 poduri, trei pasaje, doua intersectii si doua parcari.

Proiectul este finantat in proportie de 75% prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020 (fonduri nerambursabile) si restul de 25% de la bugetul de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here