Compania Te-Rox Prod afectata de pandemie! Angajatii trimisi in somaj tehnic

0
7
Publicitate Iasi

Angajatii companiei Te-Rox Prod SRL Pascani se afla intr-o perioada mai grea dupa ce au fost trimisi in somaj tehnic pentru o saptamana. Acestia au fost nevoiti sa stea si intr-o saptamana de concediu fara plata.

Povești cu lover-boy și destine răvășite. La ce să fii atentă atunci când îți întâlnești iubirea pe Internet

 

 

 

Angajatii au fost instiintati de aceasta situatie inca de acum trei saptamani. Chiar daca angajatorul a incercat sa trimita angajatii in somaj tehnic pentru mai multe zile, se pare ca statul nu acorda aceasta posibilitate.

Scapă de stresul de la locul de muncă și află ce trebuie să faci pentru o stare de bine mai bună

 

 

 

Unde investeste acum Doina Cepalis cele 10 milioane de euro obtinute dupa ce a vandut compania Te-Rox Prod, firma infiintata acum 13 ani?

Cum îți influențează zodia poziția sexuală preferată. Tu ții cont de asta?

 

 

Doina Cepalis spune ca planurile de dezvoltare a afacerii presupun o crestere a numarului de angajati, dar si o investitie intr-o fabrica noua care va produce huse si sisteme de siguranta. Doina Cepalis este in continuare in functia de administrator al companiei infiintate acum 13 ani, dupa ce s-a alaturat actionarilor Holmbergs Safety Group.

Legătura dintre bărbați, minciună și bani

 

 

 

„Grupul Te-Rox a fost vândut pentru a ne extinde și dezvolta noi proiecte. Numărul de angajați va crește, într-un viitor apropiat. Eu și Roxana, (n.r.- Roxana Cepalis, fiica femeii de afaceri) suntem și acționari în grupul Holmbergs. Sunt în continuare administratorul companiei Te-Rox și în consiliul de administrație al grupului”, a afirmat Doina Cepalis.

Femeile și sexul: de la amanta care a unit Italia la colecționara de artă și a o mie de bărbați

 

 

 

Sursa articol: bzi.ro
Sursa foto: google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here