Circa 80% din ajutorul dat Italiei de Rusia – echipamente de protecție, ventilatoare mecanice – ”e inutil, nefolositor”, scrie publicația La Stampa

0
0
Publicitate Iasi
Circa 80% din ajutorul dat Italiei de Rusia – echipamente de protecție, ventilatoare mecanice – ”e inutil, nefolositor”, scrie publicația La Stampa, care citează membri ai guvernului de la Roma.

Încercând să pozeze într-o mare putere și sș impresioneze Europa prin generozitatea ei, Rusia a trimis în Italia, în cadrul unei operațiuni cu mare încărcătură propagandistică, 600 de ventilatoare mecanice și 100 de experți virusologi și epidemiologi, care urmare a unui acord între premierul Giuseppe Conte și Vladimir Putin.

Cum poti face bani de acasa si-n sort de gospodina

 

 

 

Au venit rușii! Cu coada între picioare…

Imagini cu camioanele rusești traversând Italia de la Roma la Bergamo au circulat în mediul online în această săptămână, deseori însoțite de aplauzele virtuale ale multor italieni care au lăudat Rusia pentru ”solidaritate” și au criticat UE pentru că nu ar fi ajutat Italia.

Ce marturii primesc modelele de videochat de la clientii din lume in aceste timpuri

 

 

 

Sursele citate de La Stampa arată că Rusia a trimis echipamente de dezinfectare, un laborator mobil de sterilizare și alte echipamente similare.

Potrivit sursei citate, președintele rus a furnizat ajutorul cu scopul clar de a da o lovitură UE în plină criză, în timp ce premierul italian a acceptat sprijinul pentru a-și asigura o relație personală bună cu Moscova.

VixenStudio

 

 

 

Ambasadorul Rusiei la Roma a dezmințit informațiile publicate de La Stampa, potrivit The Moscow Times.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here