Cine ar putea sa-l inlocuiasca pe cel mai vechi sef de spital din judet?

0
33
Publicitate Iasi

Candidatii pentru postul detinut acum de cel mai longeviv director de spital din judet, dr. Costica Panzaru, isi pot depune dosarele pana la data de 14 noiembrie, ora 15, la sediul Spitalului Municipal de Urgenta Pascani.

La concurs se pot inscrie persoanele care au absolvit o institutie de invatamant superior medical, economic-financiar sau juridic, care au urmat cursuri de perfectionare in management sanitar, aprobate de Ministerul Sanatatii, si care au cel putin doi ani experienta in posturi prevazute cu studii universitare de lunga durata.

De asemenea, candidatii ideali nu trebuie sa aiba nicio condamnare pentru comiterea vreunei infractiuni cu intentie si sa nu fi implinit varsta de pensionare.

Dosarul trebuie sa contina o cerere in care sa se mentioneze postul vizat, cate o copie certificata ale actului de identitate si a diplomei de licenta, o copie certificata care sa ateste participarea in cadrul cursurilor de perfectionare in managementul sanitar, o adeverinta care sa dovedeasca vechimea in munca de lunga durata, CV-ul, cazierul judiciar si o adeverinta care sa ateste ca este apt din punct de vedere medical.

Pe langa acestea, in dosar trebuie sa se regaseasca si o declaratie care sa ateste ca nu a colaborat cu Securitatea, proiectul de management pe care doreste sa-l implementeze, declaratia pe propria raspundere ca proiectul ii apartine, o declaratie care sa ateste faptul ca in ultimele trei luni nu a fost constatat vreun conflict de interese sau incompatibilitate in privinta candidatului, dar si o declaratie pe propria raspundere cu privire la originalitatea tuturor documentelor continute de dosar.

Persoanele interesate pot vizita unitatea medicala pe 25 octombrie, incepand cu ora 12.00, pentru a depista probleme cu care se confrunta institutia.

Sustinerea publica a proiectelor se va desfasura pe 27 noiembrie, iar rezultatele finale vor fi afisate pe 3 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here