Cât de mult s-a schimbat videochatul: de la nuditate la discuții interminabile care aduc mulți bani în cont

0
85
Publicitate Iasi

         Chiar dacă videochatul și-a câștigat notorietatea prin conținutul adult pe care îl oferă, sunt mulți manageri de videochat care au observat că mai nou, cei care stau pe astfel de site-uri nu caută neapărat erotism, ci pur și simplu un străin cu care să stea de vorbă. Nu știm cree sunt motivele care-i împing pe aceștia să aibă o mai mare încredere într-o fată drăguță decât un psiholog, dar noua tendință convine de minune studiourilor de videochat pentru că le intră mai mulți bani în conturi. Practic, fetele care vor să profite de această latură glamour (cum au numit-o specialiștii) învață să fie senzuale și să seducă un bărbat fără a apela la nuditate. Modelele de videochat sunt învățate să comunice cu entuziasm, să asculte, să se arate preocupate de ceea ce individul din cealaltă parte a lumii îi povestește. Totul ține de acel „ceva” sau „vino-ncoace” pe care multe femei îl au de la mama natură, însă trainerii din domeniul videochatului spun că aceste atitudine pot fi șlefuite dacă modelul are capaciatea de a asimila informațiile și de a aplica sfaturile atunci când este în fața camerei.

„În videochat, chiar ai posibilitatea să spui ‹nu›, doar că unele modele se tem că își pierd clienții și acceptă să facă fel și fel de fantezii. E doar alegerea lor. Pe de altă parte, sunt și acele modele de videochat care au găsit cartea câștigătoare… acestea sunt fetele care pun accent pe emoție, empatizează sincer cu cl cu care comunică, îi devine un bun prieten căruia i se poate oricând confesa. Arta seducției nu e stăpânită de oricine, e ca în viață… dar se poate învăța. Totul se învață. Totul e regie, dacă e să fim sinceri, însă aici contează și cât de isteață este cea care e model de videochat. Știu, puțini s-ar fi gândit că se poate, dar chiar există modele de videochat care câștigă foarte bine fără să se dezbrace… și, da, chiar au fost cazuri în care unii s-au îndrăgostit de modele, le-au chemat la ei, s-au căsătorit și acum sunt o familie fericită.”, spun reprezentanții studioului de videochat din Iași, Vixen Studio.

*Dacă vrei să știi mai multe despre cum poți face bani „din vorbe” și apelând la arta seducției, dă-ne un semn și-ți povestim mai multe. Ne găsești pe www.vixenstudio.net

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here