Casele noastre sunt depozite de vechituri?

0
28
Publicitate Iasi
Salubris SA încurajează cetățenii să fie responsabili față de mediu și să participe la acțiunea de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice organizată în perioada 24 septembrie – 12 octombrie în Municipiul Iași.
Cetățenii au ocazia să scape gratuit de deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE)! Campania este susținută de Primăria Municipiului Iași, Salubris S.A., Garda de Mediu Iași, APM Iași, Palas Mall, United Business Center, Asociația Teris, Fabrica de Print și Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad” din Iași. Acțiunea vizează și educarea publicului cu privire la impactul negativ al eliminării necorespunzătoare a deșeurilor electronice, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.Implică-te acum! Adună aparatele electrice stricate sau pe care nu le mai folosești, dar continui să le ții în casă și vino cu ele la Centrul permanent de Colectare DEEE Iași, de pe strada Pompei nr.3 (zona Podul de Piatră), în perioada 24 septembrie – 12 octombrie, între orele 10.00-17.30. Sau le poți aduce la unul dintre punctele de colectare provizorii ce vor fi disponibile în perioada 24-28 septembrie, între orele 10.00-15.00, în următoarele locuri din Iași:
– Sediul SC Salubris S.A., Șoseaua Națională nr.43
– Centrul de cartier Tătărași, str. Vasile Lupu nr.8
– Centrul de cartier Alexandru cel Bun, str. Tabacului nr.18
– Centrul de cartier Nicolina, str. Petre Țuțea nr.2
– Centrul de cartier Păcurari, Șoseaua Păcurari nr.34
– Centrul de cartier Frumoasa, Bld. Poitiers nr. 20-22Răspunde pozitiv la colectarea și reciclarea aparatelor electrice vechi sau uzate, a becurilor și bateriilor! Contribui astfel la protecția mediului și la economisirea resurselor Pământului. În plus, participând la această acțiune de colectare, ai șansa să câștigi unul dintre premiile oferite prin tragere la sorți: un aspirator Philips, un boiler electric Indesit, două cuptoare cu microunde Candy, 5 mașini de călcat Philips, 5 mixere Philips și 10 truse de accesorii scule Bosch.
Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc pe 13 octombrie, la ora 12.00, la Centrul de Colectare DEEE Iași, de pe strada Pompei nr.3, cu ocazia Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice, eveniment sub umbrela căruia este organizată și acțiunea de colectare din Municipiul Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here