Calculatoarele second-hand, o alegere potrivita pentru afacerile la inceput de drum

0
32
Publicitate Iasi

Daca ti-ai lansat recent propria afacere si e momentul sa cumperi PC-uri pentru angajati, cea mai potrivita alegere sunt calculatoarele second-hand.

Avand in vedere ca esti la inceput de drum pe calea antreprenoriatului, sigur iti doresti sa gestionezi in mod cat mai eficient cheltuielile si sa nu arunci sume mari de bani, lucru ce ar pune in pericol profitul afacerii tale.

Calculatoarele second-hand sunt o alegere potrivita din doua motive:
1. Sunt mai ieftine! Calculatoarele second-hand pot fi mai ieftine chiar si de 2-3 ori decat cele noi, cu un aspect si performanta asemanatoare. Opteaza pentru o colaborare cu un furnizor de echipamente IT cu experienta indelungata si cu recenzii pozitive din partea altor clienti.

2.Au durata de viata mai lunga. De regula, calculatoarele second-hand vin din mediul business de la branduri recunoscute la nivel international, cum ar fi Dell, Acer, Lenovo, HP, etc. Asadar, ai garantia ca produsele sunt fiabile si nu se vor defecta dupa primele utilizari.

De asemenea, calculatoarele second-hand vin si cu urmatoarele avantaje:

Oferta de produse este mult mai variata. De cele mai multe ori, magazinele oficiale si reprezentantele bradurilor internationale au in oferta un numar mai mic de PC-uri. Pe de cealalta parte, gama calculatoarelor second-hand este mult mai larga, poti gasi zeci de modele de la acelasi producator si-l poti alege pe cel potrivit cerintelor si nevoilor tale.

Garantia indelungata. De regula, calculatoarele second-hand au o garantie standard de 12 luni. Unele firme ofera si servicii de garantie extinsa, de pana la 5 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here