„Bomba” pe siteurile de videochat, din Iasi, a pozat indecent alaturi de copilul ei minor

0
1812
Publicitate Iasi

In toamna anului trecut, mai precis prin luna octombrie, Alexandra  Cristina Tarnoveanu a postat o fotografie pe Facebook ce avea sa adune sute de aprecieri. Alexandra se lauda cu noul ei tatuaj, ce era batut in zona intima. Acel tatuj avea sa fie „vedeta” si pe siturile pentru adulti. Pe un site de videochat din afara tarii, Alexandra, sub un alt nume, apare in ipostaze greu de imaginat. Fiecare om este liber sa castige bani din ce vrea si din ce poate, insa, atata vreme cat un copil sufera, ceva nu este in regula si trebuie sa plateasca.

Maria, 31 de ani, Iași

 

 

Din pacate, pe pagina de Facebook ce apartine tinerei, pe langa pozele explicite, apare si fetita nevinovata. Politistii ieseni au deschis un dosar penal in aceasta cauza, iar tanara mama risca sa ajunga dupa gratii si sa fie decazuta din drepturile parintesti.

„In cauza, a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de rele tratamente aplicate minorului si abandon de familie. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt”, a precizat Ioana Bilea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Ioana, 28 de ani

 

acest articol a fost preluat de pe bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here