Bebelusul mort in februarie dupa botez, nu s-ar fi inecat. Ce spune un raport medico-legal

0
7
Publicitate Iasi

Bebelusul din Suceava mort pe 31 ianuarie, imediat dupa ce a fost botezat, ar fi avut probleme medicale. Presa suceveana scrie ca raportul amplu realizat la Serviciul Judetean de Medicina Legala Suceava arata ca nou-nascutul a suferit de o moarte „non-violenta”, datorata insuficientei respiratorii „pe fondul unei pneumonii interstitiale”.

Cum te integrezi mai usor intr-o echipa daca esti model de videochat?!

 

Raportul publicat face trimitere la faptul ca moartea ar fi survenit din cauza „insuficientei cardio-respiratorii acute consecutiva sindromului de detresa respitatorie acuta instalat pe fondul pneumoniei interstitiale, complicata in evolutie cu bronhopneumonie severa la un nou-nascut prematur si nevaccinat. Concluzia este ca afectiunile pe care pe prezenta copilul (pneumonie interstitiala, cel mai probabil de etiologie virala, complicata in evolutie cu bronhopneumonie forma severa), prin gravitatea lor, au fost sigur si direct letale”, se mentioneaza in articolul din presa suceveana.

Iulia, 31 de ani, Iași

 

 

Asta vine in conditiile in care primele concluzii din luna februarie, la cateva zile dupa decesul bebelusului, ar fi dus catre o moarte prin inecare, inhaland lichid care, la momentul acela, ar fi fost apa. In urma acestor concluzii preliminare, Inspectoratul Judetean de Politie Suceava a inceput ancheta de cercetare in cazul preotului care a savarsit botezul. Mentionam ca raportul final al autopsiei inca nu este gata.

Andra 29 de ani, Iași

 

 

Mai multe probe de la nivelul plamanului au fost trimise la Iasi si urmeaza sa fie analizate in laboratoare mai performante, iar rezultatele vor fi trimise pentru concluziile finale in perioada urmatoare.

VixenStudio

 

 

Presa suceveana scrie ca parintii contesta raportul in forma sa actuala, deoarece nu s-ar fi stabilit nicio legatura de cauzalitate intre botez si stopul cardiorespirator, chiar daca acesta s-a instalat la scurt timp dupa ce nou-nascutul a fost scos din apa.

Cum e mai bine pentru un model de videochat: relatie sau single?

 

 

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro
Sursa foto: google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here