Au crezut ca au dat lovitura, insa au plecat doar cu maruntis. Casa actorului Ion Sapdaru calcata de hoti

0
6
Publicitate Iasi

Hotii au patruns in casa de vacanta a celebrului actor, scenarist si regizor Ion Sapdaru. Acestia au profitat de faptul ca imobilul era locuit doar ocazional. Talharii au fortat cu o teava lacatul pus pe usa si au patruns in locuinta.

La VixenStudio primesti cadou inca din prima zi de la angajare!

 

 

Au ravasit toate lucrurile din casa, insa nu au gasit nimic de valoare, doar o galetusa cu aproape 30 de lei, in fise de 10 si 50 de bani. Monedele erau pastrate de actor pentru ocaziile cand avea parteneri la jocul de table in vacante.

Legătura dintre bărbați, minciună și bani

 

 

 

Actorul fusese la casa de vacanta chiar cu o saptamana inaintea furtului. Chemat sa constate obiectele sustrase de hoti, Sapdaru a observat ca, in schimbul monedelor, se alesese cu o dalta uitata de talhari in locuinta sa.

Femeile și sexul: de la amanta care a unit Italia la colecționara de artă și a o mie de bărbați

 

 

 

Victor Mindru si O.F.B., minor la momentul comiterii faptelor, au fost trimisi in judecata anul trecut, pentru doua spargeri comise in martie 2019. Mindru mai sparsese casa unui vecin cu 8 zile inainte de furtul din casa actorului Sapdaru. Vecinul era plecat in Italia, asa ca Mindru a profitat de situatie si, dupa ce a fortat cu o ranga una din ferestre, a patruns in imobil, de unde a sustrat doua televizoare, un laptop, un uscator de par, un sistem de navigatie, un aparat foto si 4 inele din aur, valoarea totala ridicandu-se la 5.700 de lei.

Vara la piscina cu fetele de la VixenStudio!

 

 

Unul dintre televizoare l-a scapat pe jos, si pentru nu mai era functional, a fost nevoit sa il arunce. Pe celalalt l-a vandut pe datorie unui coleg de scoala, iar bijuteriile i le-a dat unui alt coleg, care le-a amanetat pe 800 de lei. Tot acestui coleg i-a dat si camera foto si aparatul GPS, pentru a le pastra. Laptopul i l-a dat unui tanar ca plata pentru un tatuaj. In final, Mindru i-a oferit pagubitului 5.000 de lei compensatie, insa a fost refuzat.

Fetișuri și confesiuni: cum poți fi femeia ideală pentru bărbații care caută alinare în mediul online

 

 

 

Mindru a fost condamnat la 3 ani de inchisoare, iar O.F.B., la un an si jumatate de internare intr-un centru educativ, dupa ce au fost luate in vedere si celelalte infractiuni comise anterior de cei doi. De asemenea, judecatorii au dispus confiscarea de la cei doi hoti a cate 15 lei. Banii nu vor fi restituiti actorului Ion Sapdaru, caci acesta nu s-a constituit parte civila in proces.

Cybersex-ul, „actul sexual” care te scoate din păcat

 

 

Sentinta a fost atacata de Victor Mindru, si urmeaza ca la sfarsitul lunii viitoare Curtea de Apel sa reanalizeze cazul.

Intrebari si raspunsuri despre domeniul videochat

 

 

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro
Sursa foto: google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here