Armata reia campania de recrutare. 3500 de posturi disponibile, mai mulţi bani pentru rezerviştii voluntari

0
73
Publicitate Iasi

Armata română va demara, în perioada următoare, campania de recrutare a rezerviștilor voluntari. Tinerii români care vor să se angajeze în structurile MApN au la dispoziție 3500 de posturi care vor putea fi accesate numai în 2019.

Surse militare au declarat pentru Adevărul că se speră să fie aprobată o modificare legislativă făcută cu mai mult timp în urmă care să facă mai atractive condițiile de angajare în aceste funcții declarate vacante de MApN.

 

https://vixenstudio.net/cum-m-a-ajutat-videochatul-sa-imi-recapat-familia-si-sa-am-viata-la-care-mi-a-fost-teama-sa-visez/

Modificarea aceasta se află acum în proces de avizare.

Mai mulţi bani pentru rezerviştii voluntari

Conform documentului, cei care aplică pentru un post de rezervist voluntar vor beneficia de o remuneraţie de trei ori mai mare decât cea prevăzută în prezent. Dacă avem în vedere că în cazul unui soldat profesionist salariu lunar este de 1.857 de lei, rezervistul voluntar va avea de încasat după perioada de instrucţie, când stă acasă, aproximativ 540 de lei. Pe acelaşi principiu, un subofiţer rezervist voluntar va încasa 720 de lei, iar un locotenent-colonel din categoria rezervist voluntar va avea un venit de aproape 1.200 de  lei, informează adevarul.ro.

https://vixenstudio.net/de-la-halatul-de-satin-la-halatul-de-farmacist/

acest articol a fost preluat de pe observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here