Armata a preluat conducerea Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava

0
23
Publicitate Iasi

Medicii militari au preluat Spitalul Suceava

Un grup de medici militari a început organizarea activității, în vederea repunerii unității medicale pe linia de plutire. Spitalul se confruntă cu mari probleme în ceea ce privește personalul, miercuri fiind prezenți la muncă doar 340 de angajați, din totalul de 1500.

Joaca de-a „you can’t touch this” pe timp de izolare

 

 

Conform surselor noastre, în orele următoare se va finaliza situația personalului pe fiecare secție în parte și toți angajații valizi vor primi ordin să se prezinte la serviciu. De asemenea, se lucrează încă la trierea testărilor pentru COVID -19, activitate laborioasă deoarece la Suceava nu au fost trimise doar rezultatele probelor recoltate de la angajații Spitalului de Urgență. Când baza de date va fi completă se va ști exact cine trebuie să stea în autoizolare sau carantină la domiciliu și cine este obligat să se prezinte la serviciu.

Devino propriul sef chiar in plina criza, fara riscuri

 

 

 

La această oră, pavilioanele de la spitalul vechi sunt pline de pacienți internați și se internează deja și în spitalul nou.

Cat se sexy ai fi sub dus daca ai sti ca poti castiga bani din asta?

 

 

 

 

Sursele noastre mai spun că dintre materiale de protecție din spital lipsesc doar măștile, toate celelalte echipamente există, trebuie însă organizată activitatea și coordonat ferm personalul

Cum poti face bani de acasa si-n sort de gospodina

 

 

acest articol a fost preluat de pe monitorulsv.ro

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here