Alertă cu bombă în SUA! Sediul CNN evacuat! Ce alte personalități au primit această amenințare?

0
39
Publicitate Iasi

Dispozitive explozive rudimentare au fost trimise catre fostul presedinte american Barack Obama, catre fostul secretar de stat, Hillary Clinton, dar si altor politicieni democrati.

In plus, sediul CNN din New York a fost evacuat din cauza unui colet suspect. Doi jurnalisti se aflau in direct in momentul in care a rasunat alarma.

Pune anunțul tău AICI gratis!

Coletul, cu un dispozitiv exploziv rudimentar, a fost descoperit la parterul cladirii Time Warner din New York, in sala in care este triata corespondenta. Postul de televiziune a anuntat, ulterior, ca destinatarul de drept era John Brennan, fost director CIA.

Pe langa acesta, au mai fost interceptate si alte dispozitive explozive de mica putere, la resedinta fostului presedinte american Barack Obama, dar si la resedinta fostului presedinte Bill Clinton si sotia lui Hillary Clinton. Dispozitivele au fost detonate in mod controlat.

Seria acestor colete explozive a inceput luni seara, cand un astfel de pachet a fpst descoperit in cutia postala de la resedinta din New York a miliardarului George Soros.

Dacă ți-a plăcut articolul dă share și like!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here