Afaceristii de la Agroland Capital vor sa transforme radical zona Primaverii

0
3
Publicitate Iasi

Un nou proiect imobiliar se contureaza in municipiul Iasi. Agroland Capital SA intentioneaza sa construiasca un nou cartier rezidential pe ruinele fostei fabrici Iasitex, de la intersectia arterelor Primaverii – Calea Chisinaului.

Arta senzualitatii, explicata in videochat prin rolul curtezanei

 

 

 

Primaria Iasi a organizat in acest sens o sesiune de consultari publice, in cadrul carora locuitorii din zona ar fi putut depune obiectiuni, insa nu s-a prezentat nimeni, decat reprezentantii beneficiarului.

Foloseste-ti propria energie sexuala pentru a face ceea ce ți-ai propus

 

 

Astfel, proiectul va putea fi analizat, in a doua etapa, in cadrul Comisiei de Urbanism. Daca aceasta va oferi avizul, va fi supus votului in Consiliul Local, dupa care intra in faza de autorizare. Potrivit Planului Urbanistic Zonal, cladirile vor fi edificate pe o suprafata de teren de 25.587 mp. Agroland a cumparat acest teren de la afaceristul Stefan Vuza, cel care a falimentat compania Iasitex, cu suma de 37 milioane de lei.

Prizonieri si salvatori in videochat

 

 

Ansamblul va fi alcatuit din locuinte colective, birouri si spatii cu functiuni de servicii. Suprafata este impartita in doua zone, M1 si M2, si vor fi edificate, in total, 12 cladiri.

M-am filmat alaturi de o alta femeie si am sucit mintile barbatilor

 

 

Proiectul este compus din patru cladiri cu regim de inaltime P+8, doua cu P+4, trei P+10, un imobil cu P+16 si doua cu regim de inaltime P+20. Investitorul este obligat sa aloce spatii verzi minimum 20% din suprafata de teren detinuta.

Top trei alimente recomandate de trainerele VixenStudio pentru un corp tonifiat

 

 

 

Compania Agroland Capital SA este detinuta de Evergent Investments SA, fosta SIF Moldova SA, cu sediul in judetul Bacau. Actionari la firma de investitii sunt Costel Ceocea, Catalin Jianu , Dan Iancu, Liviu Claudiu Doros (CEO), Horia Ciorcila, Claudiu Octavian Radu. Din ultimele date financiare reiese ca firma a inregistrat un profit de 123.298.021 lei, aproximativ 24 milioane de euro.

Cum sa atragi ca model de videochat mai multi membri fideli

 

 

 

 

Sursa articol: bzi.ro
Sursa foto: google.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here