Adrian Tutuianu dat in judecata de postul Antena 3! Va plati daune record

0
40
Publicitate Iasi

Postul de televiziune Antena3 a anuntat ca il va da in judecata pe vicepresedintele national al PSD, Adrian Tutuianu, dupa ce au aparut in spatiul public o serie de inregistrari ale unor sedinte PSD Dambovita in cadrul carora acesta sustinea in fata colegilor ca postului de sitri i s-ar fi platit suma de 2 milioane de euro publicitate pentru a fi protejate interesele guvernului si ale conducerii PSD.

Adrian Tutuianu a fost inregistrat in momentul in care dezvalui ca la postul Antena3 s-au platit doua milioane de euro pentru ca anumiti lideri politici sa nu mai fie prezenti in emisiuni.

Potrivit celor spuse de Tutuianu, Dan Voiculescu ar dori o lege a amnistiei ca sa poata candida la alegerile parlamentare.

”De ce este, de exemplu, foarte agresiva Antena 3 impotriva noastra? Pentru ca ginerele lui Voiculescu e trei ani condamnat. Alexandrescu ala, pe RCS-RDS, iar el ar dori, Voiculescu, sa-i fie amnistiata pedeapsa de 10 ani sa candideze la Parlamentul European.
La Antena 3 n-am mai putut sa iesim ca s-au platit 2 milioane de euro pentru publicitate cu 3 zile inainte. Eu trebuia sa fiu joia trecuta la ora 18 la Sandra Stoicescu, nu m-au mai vrut. De fapt, trebuia sa fie Paul Stanescu la Sandra Stoicescu. La 11 i-a zis da, la 14 l-a sunat si i-a spus ”Imi pare rau, conducerea postului nu-mi permite sa ma implic in asta”. Ar trebui sa intelegeti foarte bine cum s-a intamplat cu Antena 3. La unii n-am vrut sa ma duc. N-am vrut sa ma duc la Realitatea.”, ar fi spus Adrian Tutuianu, conform inregistrarilor difuzate de Romania TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here