A rămas fără o maşină Tesla de 60.000€ pe o stradă din Iaşi

0
10
Publicitate Iasi

Un bărbat din Iaşi a rămas fără o maşină Tesla în valoare de 60.000 de euro, după ce poliţiştii de frontieră l-au tras pe dreapta pe o stradă din oraş.

Totul s-a întâmplat, ieri dimineaţă, în jurul orei 09.00, pe o stradă din municipiul Iaşi.

[Update 2020] Videochatul, o afacere de succes in Romania

Poliţiştii de frontieră l-au urmărit pe bărbatul care conducea maşina Tesla, înmatriculată în Norvegia, şi la un moment dat l-au tras pe dreapta.

[Update 2020] Cum sa controlezi clientii agresivi si privitorii in videochat

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia, în luna octombrie a anului trecut”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

La audieri, românul a declarat că maşina electrică în valoare de 60.000 de euro aparţine unui prieten şi nu ştia că era căutată de autorităţi.

[Update 2020] Ce reguli trebuie sa respecti atunci cand esti in chat cu clientii

 

„În cauză, mașina în valoare de aproximativ 286.800 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire şi abuz de încredere, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, au mai arătat poliţiştii de frontieră.

[Update2020] Frenezia chatului si cum o poti folosi in avantajul tau

articol prelat de pe observator.tv

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here