A murit Rodiana FUMU, adolescenta pentru care s-a mobilizat întreg Iașul în lupta cu boala  

0
15976
Publicitate Iasi

Deși anunța în urmă cu câtev luni că a învins boala, părinții Rodianei au anunțat cumplita veste neașteptat, în după-amiaza zilei de 4 octombrie, printr-un anunț pe Facebook:

„Astazi, 04.10.2019, iubita noastra fiica, Andreea Rodiana Fumu,a dat ultima reprezentatie pe scena vietii! De astazi, iubita noastra, va canta pe cea mai mare scena, sus in ceruri,i n fata unui auditoriu inegalabil. Asa cum bine scria ea acum cateva luni in urma,ca a facut boala ‹‹sa planga››, a luptat in surdina ca un adevarat soldat disciplinat, executand fara tagada toate comenzile primite, fara sa se planga, pana la ultima suflare.
Iti multumim, fetita noastra iubita, ca timp de 18 ani ne-ai ales sa iti fim parinti, pana cand Tatal Ceresc,te-a chemat la El! Dorim sa multumim din suflet echipei medicale din Viena, care a fost alaturi de ea pana la sfarsit, prietenilor din Viena, niste oameni fantastici care au fost alaturi de noi si nu in ultimul rand familiei, prietenilor, colegilor de serviciu, sefilor nostri care ne-au inteles pe tot parcursul acestui drum anevoios si voua tuturor, celor care ati cunoscut-o si indragit-o!
Trupul ei neinsufletit va fi repatriat marti, 8 Octombrie si va fi depus la capela cimitirului Sf.Vasile, iar inmormantarea va avea loc Joi.
Vom reveni cu detalii. Va multumim!”

Drum lin, Rodiana! Dumnezeu să te aibă în pază!

Paula, 35 de ani, Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here