A fost bătut, umilit și violat de două femei chiar în fața partenerei sale. Detalii cutremurătoare

0
72
Publicitate Iasi

Se afla în casa iubitei lui din județul Hunedoara, când cei doi au fost atacați de șapte tineri. Au urmat momente de coșmar pentru bărbat

Se afla în casa iubitei lui din județul Hunedoara, când cei doi au fost atacați de șapte tineri. Au urmat momente de coșmar pentru bărbat. A fost bătut, umilit și violat de două femei chiar în fața partenerei sale.

Geanina, 28 de ani

 

Detalii de-a dreptul cutremurătoare au ieșit la iveală în timpul achetei. Cel care a pus la cale atacul a fost chiar fostul iubit al prietenei sale.

În noaptea de 18/19 ianuarie 2019, în jurul orei 2.00 , după o înţelegere prealabilă, cei şapte s-au deplasat cu o maşină în satul Chimindia, la domiciliul victimelor, au pătruns fără drept în locuinţa acestora, iar, ulterior, au refuzat să părăsească imobilul, au lovit în mai multe rânduri cu palmele, pumnii, picioarele şi diferite obiecte pe persoanele vătămate, pe care nu le-au mai lăsat să părăsească incinta, până dimineaţă, în jurul orei 6.00. Robert Caşlarov a spart o măsuţă din sticlă şi ochelarii de vedere ai rivalului său, pe care a sărit cu picioarele.

Ioana, 31 de ani, Iași

 

acest articol a fost preluat de pe antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here