Procurorii din Buzău au deschis o nouă anchetă în cazul Valentinei Nica, fata în vârstă de 22 de ani, din Buzău, incendiată de fostul ei iubit.

0
29
Publicitate Iasi

 

Doi prieteni ai criminalului Cosmin Dan au fost luaţi în vizor de anchetatori.

Ieri, la Tribunalul Buzău, a avut loc primul termen în dosarul în care tânărul de 21 de ani este acuzat de omor deosebit de grav, procurorii solicitând pedeapsa închisorii pe viaţă.

În acelaşi timp, procurorii din Buzău au deschis un nou dosar penal în cazul Valentinei.

Noua anchetă îi vizează pe cei doi prieteni ai lui Cosmin Dan care, în noaptea tragediei, i-au adus acestuia un bidon cu benzină.

Carmen , 30 de ani , Iasi

Astfel, cei doi tineri vor fi cercetaţi pentru complicitate la omor şi complicitate la distrugere.

Valentina Nica a murit pe 23 februarie 2019, incendiată de fostul iubitVezi 4 imagini în Galerie

Valentina Nica a fost bătută şi incendiată într-un apartament din Buzău

Tragedia care a şocat o ţară întreagă şi în care Valentina a murit în chinuri groaznice s-a produs în noaptea de 22 spre 23 februarie 2019.

Valentina Daniela Nica locuia singură într-un apartament din Buzău pe care mama ei, plecată în Italia, îl cumpărase pentru ea.

Cosmin Dan locuia în Bucureşti, iar în seara respectivă a plecat la Buzău pentru a se răzbuna pe Valentina, fosta sa iubită, despre care credea că a intervenit în relaţia pe care o avea cu altă fată.

Elena , 27 de ani, Iasi

Potrivit unor surse, în apartamentul Valentinei avea loc o petrecere, astfel că în interior se aflau mai multe persoane, printre care şi actuala iubită a lui Cosmin.

La un moment dat, după ce a băut şi s-a drogat, tânărul de 21 de ani a început să o lovească pe Valentina şi să îi reproşeze că a încercat să îl despartă de fata cu care avea o relaţie.

În timpul scandalului, Cosmin Dan şi-a sunat un prieten din Buzău şi i-a cerut să îi aducă un bidon cu benzină, în apartamentul Valentinei.

Prietenul s-a conformat şi, împreună cu un alt tânăr, au ajuns cu benzina în apartamentul tinerei.

Au urmat scene de coşmar în care Valentina a fost stropită cu benzină şi incendiată de fostul ei iubit. Toţi cei implicaţi au fugit, fiind însă găsiţi după câteva zile.

Medicii legişti au stabilit că Valentina a murit din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon şi a arsurilor de gradul IV de pe întreaga suprafaţă a corpului.

Ioana , 32 de ani , Iasi

acest articol a fost preluat de pe observator.tv

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here